ÜSözlük Melis

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Yaaaa gerçekten iyi ki vaarr… Kendimi yalansız dolansız açtığım nadir insanlardan… Şekilsiz şukulsuz teslim olduğum biri. Hani bazıları sizi teselli edebilir ama hissedersiniz o gönülsüzlüğü, sırf dinliyor -muş- gibi yapılıncaaaa. Melis öyle değil, asla öyle bir enerji vermez. Ne yaşarsam yaşayayım anlatabilirim sanırım. Bıktırmamışımdır umarım. Güzel kalbin gibi insanlarla karşılaş. Sçs

Yaaaa seni yerimmmm nasıl güzel, nasıl melek gibi kalbi var… geç buldum ama iyi kiiiiiii
Gerçekten dinlediğini, anladığını hissettiren ve laf olsun diye değil gerçekten senin canın sıkılınca düzeltebilmen için çabalayan iyi niyetli çiçeğimmmmm.
yeni yıl kendin gibi güzel gelsin sana :*

Konuşmuyor bu da. Böyle “prezeden” gizemli bir aura yaratıyor. Forumda yazılanlara tepki atar, normal yazışsan emoji atar. Ağzından cımbızla laf çekiyoz.

Tam bir İzmir kızı

Çok seviyorum seni <333
Böyle tweety gibi sevimli bir şey canlanıyor kafamda hep. Hani bazı insanlar bir şey konuşur, bir şey yapar ama o samimiyetsiz yapaylığı hissedersiniz ama Melis’im öyle değil. O da benim gibi duygularını çok gizleyemeyen biri. Hiç kötü bir his geçirmiyor bana. Bir derdimi yazsam gerçekten içten dinlediğini hissettirir. Yanında olur. Sizin kadar üzülür. Asla kızamıyorum, kızılmıyor. Bebek gibi çünkü benim bebeğimmmm.
Hep hayırlı insanlarla karşılaş ve mutlu ol. :*

melommmm. canımın ici. bazen öyle kavgalar ediyoruz ki yan yana olsak agız burun dalarız. öyle sert.hfmfkdj dövüse sevise gecinip gidiyoruz. su dönemi atlatıp uzun uzun vakit gecirmek istiyorum senle….öperim ball yanaklarından

Asla sinirli görmedim, asla da sinirlenmeycek gibi. Makul insan kimdir diye sorarsanız bu forumda direkt aklıma “Melis” gelir.

Tüm bunlara ilaveten sabrına hayranım.

Tanıdığıma bir gün olsun pişman olmadığım, sevgisini yüreğimde hissedebildiğim bir minnoş. Peluş ayı gibi yüzünü gözünü mıncırasım geliyor. Çok seviyorum beee çoookkkkk. Hep mutlu olsun. <3
Üzeni indiririz. ;)

Yaaa öyle masum, öyle tatlı, öyle yemelik ki… Mütteşem biriiiiiii
Çok seviyorummmmm kız seni <3
Yolumuz hep iyi ki’lere çıksın… :*

Forumun bana kattığı en özel ve güzel insan. Hayatımda olmasını hep dilediğim mükemmel biri. Çok seviyorum çokkkkk <3

Ya melis'in ses Tonu yillardir aradigim o ses tonuysa. (!)
O deilde asiri tatli samimi biri keske kanki olsak dicemde kankileri kiskanip darlamasin kizi diye demiyorum filan :emoji_penguin:

Melis atağım tuttu yineee fjkfjfjj <3

Çiçeğiiiiiiiimmmmmmmmm iyi ki varsın ya seni çok seviyorummmmmm :*
olmasaydın olmazdım diyormuşum jfjfjfj şaka şaka olurdum da senle bir başkayııııımmmmmm
Allah seninle boyoz yemeyi nasip etsin :*********

Tam çiçek…
Her şeyi kaygısızca anlatabildiğim biri. Hep de dinler, sıkılmaz. Galiba seviyo beni. Çay içcez İzmirde nasip olursa. Boyoz da yiyelim…
Çok seviyorum seni. Hakkını helal et…

buluştuğumuzda çok güzel bir göz makyajı yapmıştı, bayıldım. burada fıtı fıtı konuşuyor ama normalde daha çok dinleyiciydi ya da ben çok konuştuğum için fırsat bulamamış olabilir.ksjzzjjs kahvemizi de içtik, artık kırk yıl hatrımız var<33 her yaz onun da başına ekşiyeceğim, sori.

Geri