ÜSözlük Melis

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
youtube şarkı linkleri ve alıntı demeçlerle bezenmemiş; kendi özgün cümlelerini kurabilen hemen herkesin günlüğü okuduğum gibi melisin arşivlenen günlüğünüde okudum.

forum içi yorumlarına yahut aleni söylevlerine tanık olduğumu anımsamıyorum. günlüğü aracılığı ile kendini anlatması ve içerisinde bulunduğu ahvalleri yalınlığı ile aktarıyor olmasına insani hislerle iştirak ediyordum.

hilalin de günlüğünden edindiğim kanaat doğrultusunda melis ile iyi anlaşmalarını olağan buluyorum. keza ikiside yüksek ekseriyette depresif, isyankâr ve deli dolu karakterler.

açıkçası hem melisin, hemde hilalin hayatındaki yolunda gitmeyen hadiselere epey üzülüyordum.
bugün okuduğum bazı demeçler neticesinde ikisinin de neşeli ve mutlu olduklarına sevindim. pek alâ ikisini bir bütün olarak benimsemişim yahut kendileri de birbirlerini öyle benimsemişler.
yolları ve bahtları açık olsun.

Minnak kalpli, sevecen, kalbi pir-ü pak ve sevdiğim bir zat-ı şahane. Hayatı boyunca hep iyiliklerle karşılaşmasını diliyorum :emoji_innocent:

bugün meliskomla karşıyakadaydık. yine mağaza mağaza dolanıp sekiz yüz tane şey denedim. sonra yine her zamanki gibi açım diye ne yemek istediğimi bilmeden mızıkladım. evet yine acıktım. bazen içinden bana dünyanın küfürünü ettiğini düşünüyorum.....belki de hakediyorum... ama olsun bak bugünümüzü de boş geçmedik meliskom<3

melis..dün yanıma gelmis olmasaydı su an ne halde nasıl olurdum bilmiyorum. düsündükce duygulanıyorum. beni benden cok sevip benden cok düsünüyor. hak ediyor muyum bilmiyorum. böyle dedigime de kızacak simdi skdj melis cok seviyorum seni hep yanımda kal.

öf yatagım bos kaldı. negzel iki gündür birlikte uyuyorduk.=(((
derdimi paylasıp beni hafifletiyor. bi gün gittin ben yine mala döndüm. günümü merak ediyorsan güzeldi.. ama ben hala.... cok gücsüzüm. ne sacmalıyorum ben burda acaba ya hdkj günlüküm sandım herhalde. güzel günler görelim artık melom.

Kahveler benden çikolatalar senden anlaştık..

Ekli dosyayı görüntüle 47633
güldüm ama sinirlendim de... çikolatalar dediğine de bak çikolata kolisi mübarek. vallahi alınıyorum bir çikolatayı çok gördün bana..... canın sağ olsun çikolatalar sana feda olsun diyemedin ben sana açık büfe ısmarlayabilecekken... bilmiyorum artık kırılan kalbimi nasıl onarırsın....

Hiçbir muhabbetim yok, yeni yeni diyaloğumuz oluyor ama böyle çok pozitif, cıvıl cıvıl şeyler hissediyorum hakkında. Çok tatlı geliyor. Sanki kötüysen anında seni düzeltecek potansiyele sahip gibi. Hani mini mini bir kardeşin olur ya öyle hissettiriyor. Fenerbahçeli olması büyük artı…
Şey gibi hissettiriyor tertemiz çarşafların içine banyodan çıkıp uyumak gibi öyle rahat, öyle huzur…

melis hanım beni mi yemek istiyorsunuz yani? beni yemek o kadar kolay mı?(evet)
39C8C463-D10D-45F3-A615-2C749BE4AA6D.jpeg

bi haftadır gözünde tütüyormusum. yalvardı size geliim diye kıramadım ben de. e bir takım üzüntülerim de var onları da bölüsmemiz lazımdı. kızcagız dert babası oldu bu yastan sonra benim yüzümden dhldjk

gamzeli yanak<333öptüm

uzun tanışıklığın vermiş olduğu rahatlık mı desek, halimden okkalı ve oklavalı mı anlar desek, sahi melis ne desek.. ben nasıl senin sözlük konuna yazmamışım ya hu.. yaş almak sana daha çok yakışıyor bunun da kıyasını yapma majik diyerek içinden beni pataklama da desek, seneleri kusabilsek aklımızdan ağzımıza belki dünyayı 7 kez turlardık birbirimizin gözlerinden öyle de bir iltifat mı desek.. sonra birden süper saçmalık gücümü kullanarak büyüyü bozsam; bu akşam ne yesek? hehe

yosun hanım günlerdir sözlük hortçusu olmanızın altında yatan sebebi merak ediyorum, mutluluktan ne yapacağınızı şaşırmış olmanıza yoruyorum… hortlayınca da insan diyor ki yazmadan geçmeyeyim.

naber melisitam? melisita bi insana bu kadar mı yakışır ya… mümkünse bir benden duyulsun bu, herhangi birinde görürsem çirkinleşirim. şu an gözüme bi şey kaçtı bi dk… heh geldim, kirpikmiş. senin gözüne hiçbir şey kaçmasın biliyo musun? sen kalbinin güzelliğiyle başkalarını utandıran tatlı kız, iyi ki senin gibi bir insanı tanımışım. seninle birlikte olabilmek, senin değişimlerine tanık olabilmek çok güzel. tekrarlıyorum çok güzel. eski melis’in daha fevri olabileceği durumlarda yeni melis o kadar olgun ki… büyüleyici bi şey bu. bambaşka bi seviye. her manada duruşuna gözümde kalplerle bakıyorum, iyi ki diyorum. iyi ki böyle insanlarla yolum kesişmiş. kocaman öpüyorum <3

yosun kız seni de öpüyorum gel <3
kendimi de öpeyim bari… oh.

Ne kadar tatlı ve minnoş olduğunu anlatmaya gerek yok görüyorsunuz… Yaşını bilmiyorum ama bende pıtı pıtı anasınıfı çocuğu havadı bırakıyor. Öyle şeker bir hali var. Civciv tweety Melis’ten esinlenerek yaratılmış bile olabilir kskksjs
Ay çok seviyorum ben çiçek gibi kızzz çiçekkkkk
Sinirlenince bile öyle minnoş ki insanın bebek sever gibi mıncıklayarak sevesi geliyor. Kaybolma. Güneş gibi ısıt kalplerimizi <3

canım, vefalı dostum. saate falan bakmadan cıktı geldi gecenin 2sinde. o gelmeseydi catlardım aglmaktan herhalde. iyi ki varsın melis ya. iyi ki iyi ki

Yok mu burayı da profilin gibi günlüğüm yapmam…. Şaka şakaaa ama belli de olmaz bana kafam atınca gözüm görmüyor bir şeyyyyy
Nasıl bu kadar ii niyetli masum ve melek kalmışsın? İyi ki yollarımız kesişmiş. Bi sürü bi sürü seviyorummmm ve sevildiğimi de hissediyorummmm lafta değil. Allah yoluna kendin gibi mükemmeller çıkarsınnn <33

çok güzelmiş öyle diyorlar, göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ama forumdaki herkesin sevgilisi , maşallah seviliyor.

Meleeeekkk yaaaa çok masum, çok tatlıııııı, hani kızsam, kırılsam bile hakkında kötü düşünemiyorummmm :*

Geri