benim nickim melo, onun adı... dünyadaki en tatlı benzerlik de olabilir bu, ben varım!
canım melis'im, bu çetrefilli ortamlarda tanıyıp da bağrıma bastığım iki melis'ten biri... yine mini minicikken tanıdıklarımdan, sevdiklerimden ve bugüne kalanlarımdan.
her ne kadar bu ortamlarda forum içinde bir samimiyet olsa da, senelerdir değişmeyen bir kadrom vardır, onlar hep sabittir, melis pandam da onlardan biri.
çok tatlı, çok naif, yer yer çok sinirli, sıkılgan, bunalmış ama en bunaldığı anda bile sevgisiyle sizi iyileştirebilecek biri. ufacık bir ''hu huuuu'' mesajıyla bile gününüzü güzelleştirebiliyor. bazen konuşamadığımız zamanlarda oluyordu, hayatın koşuşturmacası işte... ama o uzun aralar bile bir kalple çözülebiliyor, her gün beraber uyanmış gibi hissedebiliyorduk. ay birlikte üzülmeler mi yaşamadık, sinirlenmeler mi yaşamadık, birilerine gıcık mı olmadık, pazartesi diyetlere mi başlamadık ohooo.... hangisini yazıcaz ki... iyi ki yolumuz renkli bir forumda kesişmiş, iyi ki uzaktan birbirimize bakmak yerine açılmayı seçmişiz.
mutlu olmasını, içinin ferah olmasını o kadar istiyorum ki, öyle de olacak inanıyorum ben.
kocaman öpüyorum seni ve konudan yuvarlanarak gidiyorum sana özenip...
unutma...
bir panda her şeyi halleder.
Ekli dosyayı görüntüle 18716