Melih Kimdir?

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne güzel anlattın sen öyle kendini Melih :o

Kıvırcığımmm diye sevesim geldi :p

Allah Herşeyin en iyisini nasip etsin sana. Yüzün hep içtenlikle güLsün , gülmen gereken insanlara kendini zorladığın için gülerek değil.

Sen davulunla ben Gtarımla bir sahil kenarı ve ateşimiz ne güzel olurdu öyle :D

Ne güzel anlattın sen öyle kendini Melih :o

Kıvırcığımmm diye sevesim geldi :p

Allah Herşeyin en iyisini nasip etsin sana. Yüzün hep içtenlikle güLsün , gülmen gereken insanlara kendini zorladığın için gülerek değil.

Sen davulunla ben Gtarımla bir sahil kenarı ve ateşimiz ne güzel olurdu öyle :D

Çok teşekkürler Yaprak ^^ Senin gibi güzel kalpli bir arkadaşa sahip olmak gerçekten büyük şans. ^^ Bütün güzel dileklerim seninle : )

Haklısın ortim tekrarlamak lazım :p Z3yn3P duyrulur cnm :D

Sen yeter ki söyle canım 7/24 hazırım senin için :srl:

Gelgelelim Remus `a :cici:

Melih , benim konuşmaktan keyif aldığım ve dakikalarca beraberce gülebildiğimiz birkaç isimden biri. Melih`in sevgilisi olacak hatunu her zaman çok şanslı bulmuşumdur ; öyle ki Melih her sayfasında insanı şaşırtan ve bir sonraki sayfayı merakla bekleten kitap gibi.

Kimseye kanka demedi beni tanıyana dek. Ben onun yegane kankasıyım dağılın beyler :p

Nasipse yüzyüze de görüşmek istediğim biricik kankeytom :o Zaten düğünümün müzik kısmı ona ait :p

Sen var ya sen kankam sen çok mutlu ol emi :cici:

Sen yeter ki söyle canım 7/24 hazırım senin için :srl:

Gelgelelim @Remus `a :cici:

Melih , benim konuşmaktan keyif aldığım ve dakikalarca beraberce gülebildiğimiz birkaç isimden biri. Melih`in sevgilisi olacak hatunu her zaman çok şanslı bulmuşumdur ; öyle ki Melih her sayfasında insanı şaşırtan ve bir sonraki sayfayı merakla bekleten kitap gibi.

Kimseye kanka demedi beni tanıyana dek. Ben onun yegane kankasıyım dağılın beyler :p

Nasipse yüzyüze de görüşmek istediğim biricik kankeytom :o Zaten düğünümün müzik kısmı ona ait :p

Sen var ya sen kankam sen çok mutlu ol emi :cici:

Benim için de konuşmaktan çok çok keyif aldığım birisin Zeynep ^^ Hep de öyle kalacaksın. Seninle konuşmak , dertleşmek her zaman mükemmel bir şey benim için. Hayatımda ilk ve tek sana kanka dediğim için de mutluyum ^^ Bütün güzel şeyleri hakediyorsun. Güzellikler senin olsun ^^

Artık Eskişehir'e yerleştim hohoh. Okuyunca duygulandım yalnız ha. Yıllar çabuk geçiyor. Lakin hayatımda tek değişen şeyin şehir olması da sevindirdi beni. Aynı kalabilmek çok güzel.. Yaşlandık bi de :p

Bir de o zamanlar her gün alkol tüketmiyordum sanırım. Ya da tüketiyor da olabilirim hatırlamıyorum hohoh ^^

Samimi ve içten Melih.
Acıların içinde kendine olan güven.
Seni tanımak güzel Melih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri