Melih Kimdir?

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nisan ayında 21 yaşına girmiş olacak bir arkadaş. İnsan olarak adlandırılan cinsten kendisi. Çok sevdiği insanları çok erken kaybetmiş olup , hayatın gerçekten bir amacı olduğuna inanıp , hayatın çok bencil olduğunu düşünen birisi. Tüm yaşananlara rağmen her zaman farklı bir pencere bulup mutlu görünmek hobilerinin ilki ve en önemlisidir. Yıllardır yalnız yaşamış , geçtiğimiz iki yıldır oldukça sosyal biri olmuştur. Düzenli olarak Uşak şehrindeki cafe ve barlarda sahne alıyor olması yalnız kalamamasının en önemli etkenidir. Müzikle uğraşır. Davul çalmak mutlu görünmekten sonra gelen hobisidir. İnsanlar içinde ne olduğunu anlayamazlar. Çünkü anlatmaz. Yaşadıklarını içinde tutmaya bayılır. Acı çekmenin özgürlük olduğunu düşünenlerdendir yani. Kitaplar ve sinema onu hayatta tutan başka bir daldır. Tüm şehir uyurken, gecenin en tatlı saatinde mum yakıp sigara , rakı ve kitapla ölebilir. Huzur içinde ölmek Melih için böyle bir şeydir. Yaşadığı evde iki adet kediyle beraber yaşamaktadır ve kedilerin insanlardan daha nankör olmadığına inanır söylenenlerin aksine. Kedilerle uyumaya bayılır. Kedilerinin 13 aylık olanının adı " Kedi " , 5 aylık olanının adı " Köfte " dir. Mümkün olsaydı kedilerle evlenebileceğini defalarca dile getirmiştir. Fakat bunun bir hayal olarak kalacak olması kabullenmesi gereken bir gerçektir. Onu hayata bağlayan bir başka şey ise " Queen " 'dir. Freddie Mercury'nin sesini her duyuşunda yaşama aşkı büyür içinde. Biriyle cafede otururken çişim geldi diyemediği insanla asla hayatı boyunca samimi olamaz. Çişim geldi diyebildiği insan için her şeyi yapmaya hazırdır. İnsanlara çabuk güvenir ve genellikle insanlar tarafından kullanılır..

Melih denilen böyle bir şeydir.

Aşk hayatından neden bahsetmedin çok kısa olmuş :p eğlenceli yanlarınıda demedin sohbeti güzelken bir anda sus pus olan birisidir :) Hatırını sormadan hatır sormayan türden biridir :) Seni tanımak güzeldi :)

kedilere sevgini kesinlikle anliyorum cok güzel tarif etmissin kendini eline saglik (: cok güzel gitar caldigini yazmayi unutmussun ayrica sesinin süper olduguna ha birde cokca yakisikli oldugunu hohoho :P ^^

eline sağlık

güzel tanıtım olmuş

Eşsiz bir insandır Melih. Çok iyimserdir ve olduğundan fazla iyidir. Bu iyiliği ona hep en iyilerini yaşatması dileğiyle ;)

Çok teşekkürler Arda abicim ^^. Senin güzel bakışından hepsi. : )

Seni tanidigima sevindim Melih yazdıklarından kitap okumayı sevdiğin hemen anlaşılıyor. Lakin kötü alışkanlıkların da yok değil :/ Oturup saatlerce uzun uzun sinema izleyebilenlere hayran kalmışımdır hiç bana göre değil sinema tutkusu ;) kedi ben de seviyorum ama bana değdiğini hissettiğim an bi çığlık atıyorum neden bilmiyorum, ama hayvansever olmanız güzel. Umarım her şey gönlünüzce olur ;)

Seni tanidigima sevindim Melih yazdıklarından kitap okumayı sevdiğin hemen anlaşılıyor. Lakin kötü alışkanlıkların da yok değil :/ Oturup saatlerce uzun uzun sinema izleyebilenlere hayran kalmışımdır hiç bana göre değil sinema tutkusu ;) kedi ben de seviyorum ama bana değdiğini hissettiğim an bi çığlık atıyorum neden bilmiyorum, ama hayvansever olmanız güzel. Umarım her şey gönlünüzce olur ;)

Çok teşekkürler. Sinema candır ^^. Size de şiddetle tavsiye ederim. Hemen başlamalısınız.. Güzel dilekleriniz için teşekkürler tekrar.. Sizin de her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim. ^^

Severim bonusu adamdır adam :D davulcum benim :D kardeşim çişin gelince söyle ne olacak lan o kadar da etme :D:D:D:D

Anlatım Çok Güzel,Kullanılan kelimeler özenli..
Allah Yolunu Açık Etsin,Senide bu sayede Tanımış oldum:)

Kendini çok güzel ifade etmişsinn sıradan olmadığını görmek mümkün yazdıklarından:) hayatta herşey gönlünce olur umarım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri