Melek Kartın Bugun Ne Diyor?

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
Yüreğindeki gerçekleşti. Bunu bil.

Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle. Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.

Sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap.

Geçmişinle barış, onu şifalandır. Şu anda yaşadıklarının kökeni, geçmişinde yatıyor.

Sen ve tüm sevdiklerin, tamamıyla güvendesiniz. Şimdi ve her zaman.

Senin ihtiyacın olan gerçek aşk. Ve o sana geliyor. Gerçek aşka ve sevgiye güven.

Aldım benim oldu 777

Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.

angel-detail-background.png

Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor. Kollarını aç ve al.

merci meleğimmmm ♡

angel-detail-background.png

Kayninla bir konuda ters duseceksiniz. Hanede uzun boylu isminde R harfi olan biri var. Ortaligi karistiriyor dikkat et.
Birinden bi iyilik goruceksin. Boyle kisa boylu tiknaz...

Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor. Kollarını aç ve al.
zamanı geldi sanki
teşekkürler meleklerim

Bazen susmak, en iyi cevaptır. Zihnini susturduğunda, meleklerin sevgisini duyabilirsin.

Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Kabusunu değil.

sonrası karma diyor

Sevgi Yolla​

Senin sevgin, karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek. Ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.

Gördüğün rüyaların farkına var. Sana rüyalarında rehberlik ediyor, yol gösteriyoruz.
bu gece bi bakayım

Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle. Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.

"Bu aralar çok yoruluyorsun, biraz kendine zaman ayır ve çevrendekilere fırsat ver..."

Aradığım kan..
Çizmicem detay falan bb

yanlış yere yazmışım xd idare edin kurabiyemiş bu

İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Tamam çizcem çizcem ok

Son düzenleme:
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk. Ve o sana geliyor. Gerçek aşka ve sevgiye güven.
canımsın ya

Geri