Medyuma gitmek günah mıdır

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Ağız Bağlama Sihri
Aşık Etme Büyüsü
Aşk büyüsü
Ayırma Büyüsü
Bağlama Büyüsü
Boşanma Büyüsü
Büyü
Büyü bozma
Dil Bağlama Büyüsü
Dilek Büyüsü
Evlenme Sihirleri
Evlilik Büyüsü
Genel
Geri Getirme Büyüsü
Geri Getirme Sihri
Güzellik Büyüsü
Kavuşma Büyüsü
Kısmet Açma Büyüsü
Medyum Burak
Muhabbet Arttırma Büyüsü
Papaz Büyüsü
Sevgi Büyüsü
Şirinlik Büyüsü
Soğutma Büyüsü
Soğutma Vefki
Söz Geçirme Büyüsü

Yukarıda ki listeyi bir medyum sitesinden alıntıladım .. Zaman zaman iş icabı böyle yerleri incelerim .. Bakın arkadaşlar bu konuda ciddi ciddi tavsiyem ; ASLA AMA ASLA NİYETİNİZİN İYİ OLDUĞUNA İNANSANIZ DA YA DA KARŞINIZDA Kİ MEDYUM SİZE İYİ BİR MUSKA YAZACAĞINA SİZİ İKNA ETSE DE UZAK DURUN VE KESİNLİKLE BU İŞLERE BULAŞMAYIN ..

Muska-tılsım-büyü vesaire bunların hepsi bizim dünyamıza değil onların dünyasına ait şeylerdir ve o dünyadan aldığınız her parçada kendinizden parçalar vermek zorunda kalırsınız .. En kötüsü de büyük günahtır ve ahiretten nasibiniz olmaz ..

bildiğim kadarıylada bu tarz büyü tılsım vs bunlar peygamber efendimizcede yasaklanmış lanetlenmiş şeyler.

Bunlardan medet uman insanlarada acıyorum.

Muska-tılsım-büyü vesaire bunların hepsi bizim dünyamıza değil onların dünyasına ait şeylerdir ve o dünyadan aldığınız her parçada kendinizden parçalar vermek zorunda kalırsınız .. En kötüsü de büyük günahtır ve ahiretten nasibiniz olmaz ..

simyadada var budurum eşit-takas prensibi olarak herşeyi diabolicleştirmeyin

Maalesef çevremde bunlarla uğraşan insanlar var. Acıyorum onlara. Allah yardımcıları olsun.

Bunu yapan veya yapmaya teşebbüs olan dinden çıkar zaten. Kesin olarak yasaklanmıştır islam dininde.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simyadada var budurum eşit-takas prensibi olarak herşeyi diabolicleştirmeyin

Büyü şeytanlar yani cinler yardımıyla gerçekleştirilir .. Yani büyünün zemini baştan diabolictir ..

Büyü şeytanlar yani cinler yardımıyla gerçekleştirilir .. Yani büyünün zemini baştan diabolictir ..

konuyu hicvetmek için sölememiştim aslında hocam uğraşmayın böyle şeylerle baabında yazdım varsa öle bi gayeleri simya ile uğraşsınlar dedim

EkSen madem konu açılmış bende anlatam şimdi ben bi ara nişanlanmıştım çıktığım ve sevdiğimi sanarak nişanlanmıştım soracıma ayrılacam diye tutturdum karşı taraf olsun bizim taraf olsun dediler sende başka bişey var dedim yok sonacıma birileri hacıya hocaya gitmiş bir kişi değil bi kaç kişi demişler ki bu adamda büyü var adama soğutma mutsuzluk büyüsü yapmışlar ki ben o ara nişanı attım diycem ama bu büyüyü bozdurma şeysine karışmadım bende büyü varmıdır varsa nerden anlıyoruz ben genel bi memnuniyetsizim bununda onla ilgisi varmıdır

EkSen madem konu açılmış bende anlatam şimdi ben bi ara nişanlanmıştım çıktığım ve sevdiğimi sanarak nişanlanmıştım soracıma ayrılacam diye tutturdum karşı taraf olsun bizim taraf olsun dediler sende başka bişey var dedim yok sonacıma birileri hacıya hocaya gitmiş bir kişi değil bi kaç kişi demişler ki bu adamda büyü var adama soğutma mutsuzluk büyüsü yapmışlar ki ben o ara nişanı attım diycem ama bu büyüyü bozdurma şeysine karışmadım bende büyü varmıdır varsa nerden anlıyoruz ben genel bi memnuniyetsizim bununda onla ilgisi varmıdır

Alay ettiğini düşünecekler şimdi :D

Bana aşık olunamasın diye büyü yapılmış olabilir.
Bu yüzden de saçım döküldü, burnun patlıcan gibi

PaRSa

Kişileri bağlama büyüsü kendine aşık etme büyüsü olduğu gibi soğutma ayırma büyüleri yapıldığını da duymuştum .. Büyüye maruz kalmışsan bunu senin anlaman pek mümkün değil .. İşin ehli bir cindar anlayabilir ve yardımcı olur eğer ALLAH rızası için çalışıyorsa ..

Büyü nedir ya ? Kimden medet umuyor insanlar hiç anlamıyorum bu mevzuyu. Derdin var diye büyücüye gidiyorsun sözüm ona muska yazıyor yani dua yazıyor.Ee bu iş muska ile oluyorsa sen et duayı, sonuçta büyücü yahut üfürükçü denen insanlar da öyle yaptığını söylemiyor mu ?

Hiç merak etmedim hiç araştırmadım hiç ilgilenmedim bu işle. Şirke kadar gidiyor günahın büyüklüğü (öyle biliyorum) madem öyle benim ilgi alanım değil. Bu tür şeylerle ilgilenmek yerine açıp elinizi dua edin bence, birebir Allah ile konuşmak halini ona arz etmek varken aracıya neden ihtiyaç duyuyorsunuz ?

Mueddeb

Söylediklerine katılmakla beraber eklemem gerek ki bazı büyüler karşısında büyüye maruz kalan kimsenin duaları yeterli olmayabiliyor .. Büyü ağır bir hastalıktır aslında .. Şeker hastalarının kullandığı iğneler gibi, evet hasta iğneyi kendi kendine yapmasını öğrenmelidir ama içinde ki sıvıyı hazırlayan doktorlar olmalı ..
Bu öyle pis lanet bir şerefsizliktir ki çoğu zaman bu lanetten kurtulmak için ÇİVİYİ ÇİVİYLE SÖKMEK ya da Soğuktan donanı buzla ovmak gerekebiliyor ..

Iste benden bazi bilgileri neyn istedilerdi verdiydim dediler sogutma mutsuzluk buyusu falan dedi sonra biraz para istedi bozmak icin malzeme falan aliyomuslar bende yaptirmadim bu bendeki buyu hala duruyomudur acaba

EkSen evet biliyorum, ben büyü yaptırmak isteyenler büyüden medet umanlar için öyle yazdım zaten. Büyü yapılan kişi bu illetten kurtulmak için mecburen bu işin uzmanına gitmeli. Ama herhangi bir isteği olsun, yahut o iş olmasın diye büyücüye gidip ondan yardım isteyenlere sözüm. Allah dururken , her şeyi verecek ve alacak olan o iken büyücüye ne hacet demek istedim

Iste benden bazi bilgileri neyn istedilerdi verdiydim dediler sogutma mutsuzluk buyusu falan dedi sonra biraz para istedi bozmak icin malzeme falan aliyomuslar bende yaptirmadim bu bendeki buyu hala duruyomudur acaba

Abim hep şunu der ; Bu işi ALLAH rızası için yapan biri varsa para almaz ama ben ona da katılmıyorum .. Zaman harcayan ve gerçekten yapılan bazı işlemler için masrafa girenler oluyor .. Bunların talep ettiği ücret uygunsa karşındakini zorlamıyorsa bu kişilere baktırılabilir .. Sana büyü yaptıranlar olmuşsa senin evinde ya da eşyalarının arasında bir çeşit muska saklamış olmalılar .. Sen önce eşyalarını iyice bir didikle bak bakalım bir şey bulabilecek misin ? Bir de bu olaylar olduktan sonra cinsel içerikli rüyalar görüyor musun sık sık merak ettim ?

Yok ruya gormuyorum hocanin dedigide oydu
Oda esyalara falan bak deyince komple odayi bosalttik bisey cikmadi yemegime sigarama cayima bisey karistirmis olabilecegini soyledi

Geri