Medyuma gitmek günah mıdır

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
EkSen karar verdim bazilarini medyumlar paklar

İşte bu hataya düşmemek de çok önemlidir ..
Bir zamanlar gencecik bir kız benden yardım istemişti .. Cin çağırmak ve onlarla anlaşmak istiyordu .. Dedim ; " Ne yapacaksın çağırıp derdin ne ? "
Meğer üvey babası bunu taciz ediyormuş, o da cinler sayesinde üvey babasına büyü yaptırmak istiyormuş ..

Tabi ki bu isteğinde ona destek vermedim, aksine onu vazgeçirmeye çalıştım .. Sonrasında ne oldu ne yaptı bilmiyorum ..
Bazen benim de kafamı bozanlar oluyor ama bu bir imtihan ve vesveye kapılıp BÜYÜ gibi geri dönülmez bir hataya hele ki DEĞMEYECEK bir takım şerefsizler yüzünden düşmemeliyiz ..
İşte o zaman bu dünyada nefsimizi rahatlatıp kazandığımızı sansak da ahretimizi bilmeden helak ederiz ..

hazır konuyu bulmuşken bende merak ettiğim bişeyi sorayım dedim

tekke ve zaviyeler kanuna göre medyumlar suçmu işliyor?

bi ara haberlerde görmüştüm fal bakıp para alan birine bu kanunu ihlal ettiği için dava açılmıştı

işte o madde;

"Tekke ve Zaviyelerle Türbelerin Seddine ve Türbedarlıklar ile Birtakım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanun"un 1/2'nci maddesi uyarınca "Tarikatlarla şehlik, dervişlik, müritlik, dedelik, seyitlik, çelebilik, babalık, emirlik, nakiplik, halifelik, falcılık, büyücülük, üfürükçülük ve gayıptan haber vermek ve murada kavuşturmak maksadıyla nüshacılık gibi unvan ve sıfatlarla iş yapmak"

Normalde suç işliyorlar evet ama bu kanunda ki boşluklardan faydalanıyorlar .. Şimdi kendilerine üfürükçü, cinci,şeyh diyen yok .. Bunun yerine yeni ve başka sıfatlar kullanıyor çoğu .. İnternet ortaya çıktığından beri sanal alem medyum kaynar oldu .. Yüzlerce medyumun sitesi var .. Bırakın medyumları büyü tarifleri bile veriliyor ve biraz çaba ile hemen herkes büyü yapabilir hale gelebilir .. Bu konularda devletin aslında ciddi bir adım atması şart yoksa önü alınamaz hale gelebilir ..

Normalde suç işliyorlar evet ama bu kanunda ki boşluklardan faydalanıyorlar .. Şimdi kendilerine üfürükçü, cinci,şeyh diyen yok .. Bunun yerine yeni ve başka sıfatlar kullanıyor çoğu .. İnternet ortaya çıktığından beri sanal alem medyum kaynar oldu .. Yüzlerce medyumun sitesi var .. Bırakın medyumları büyü tarifleri bile veriliyor ve biraz çaba ile hemen herkes büyü yapabilir hale gelebilir .. Bu konularda devletin aslında ciddi bir adım atması şart yoksa önü alınamaz hale gelebilir ..

aynen abi katılıyorum
halkta prim vermemeli ama
bunlardan medet ummamalı
eğitim çok önemli
araştırmadım ama tahmin ediyorum bu medyumluğun endüstrisi bile oluşmuştur türkiyede..
eğitim eğitim eğitim!

Biri size şaka yapmış .. :)
Mezar büyüsü yapılmış olsaydı tılsım kapınızın önünde değil hiç bilemiyeceğiniz bir kabirde saklı olurdu ..

abi kapinin onunde degil kapinin yan tarafinda duvar oluyor ya kapi oraya koyuluyor
dis tarafinda duvari delmis kapimisin yan tarafina yani duvara sokmuslar.
bana da eglence cikmisti o gunu :benmi:

İşiniz hacıya hocaya falcıya büyücüye medyuma kaldıysa durumunuz vahim demektir. :p

Bana banlanma buyusu yaptılar.o nedenle sürekli banlanıyorum

Dünyadaki mahlukatlar sadece seytan tayfasindan oluşmuyor , böyle medyumlarinda hakkini yememek lazim.

memişler kekolar medyumlarımızda vardı bizim

Medyum ne ya falcı işte.Gerisini var siz düşünün.

gitmem ne işimz olur

Günah tabi ve ayrıca çok saçma.

şöyle bir deyim vardı Zeyd ibnu erkam'dan (R.A) nakledilen bir hadise göre
Hz.muhammed(s.a.v) sebebsiz yere günlerce hasta yattı

sonunda cebrail geldi '' yahudilerden biri sana büyü yaptı. büyü düğümünü de zervan kuyusuna attı
oraya birini gönder dedi.

hz.muhammed Hz.ali (R.A) yi gönderdi HZ.ali buyunun bağlı oldugu ipi cıkarıp dugumunu
cozunce peygamber efendimiz bagdan kurtulmus gibi kendine geldi

bunun üzerine ALLAHÜ TEALE felak ve nas surelerini inzal buyurdu.

Medyum olduğunu iddia eden biriyle tartışmıştım. Bana “üzerine cinleri salacağım, o zaman anlarsın” demişti. Yıllar geçti. Hala cinleri bekliyorum.

Bir güzellik büyüsü alirim.

Su dunyada yuzlerce ahmak etek dolusu altin verirde seytandan dert satin alir. Demis mevlana buda boyle birsey

Medyuma gitmek günah mıdır bilmem ama mediuma girmek günahtır.
Ay bana medyum olmaz bunun larcı var mı?

Medyum, larç tadındaki olgulara girebilen erkeğin en sevdiği şeyler, Müge Anlı, efendim Yaprak Dökümü gibi yayınlardır, "ye biraz ye, iyice zayıf oldun lan" diyerek, bu humanları uyarmalıyızdır.

Geri