Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Öccü gibi birşey oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsteyen kim ben senden daha fazla karşıyım üretmeyen ilim bilim olmayan bir ülkeyi napımÇeşit çıkarma Yabani ya
Onca sorun içinde, birde kürdistanla mı uğraşacağız
Onu bırak da ülkeyi nasıl demokratlaştırırız
Bu her sorunun çözümü olur
Enerjini bu alana aktar
Yabanicim Kürtlerle sorunumuz yok bizim. Bizim sorunumuz PKK yi destekleyenlerle. Neden Kürtler irite etsin bizi? Seni seviyoruzbir lafla hepinizi birleştirdim dinlisi dinsizi imanlısı imamsızı ateisti deisti agnostiği hacısı hocası sarhoşu ayığı hepsi aynı kafadan oldu içinde Kürt olan herşey irite ediyor
Yav işte böyle kürdistan bölgesi falan laflarİsteyen kim ben senden daha fazla karşıyım üretmeyen ilim bilim olmayan bir ülkeyi napım
Vırtapoz Osmanlı zaten bölgeler halinde anılırdı geldiği zaman Kürdistan’a yerleşir tarihi kaynaklarda yazarisviçreli Kürt, Bölgeyi Ülke diye algılıyor.
Vera hanım işin gırgırı o her sene düzenli olarak böyle bir konu açarım nabız ölçerimKonu açmış yorumlansın die sonra sinirlenmiş 'dağılın ^demiş .P
Ne bekliorudn Yabani biji apo biji kürdistan falan mı ohhoooo