Mazideki Kürdistan.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kürtleri severim. Çokta Kürt dostum vardır. Ama burası Türkiye. Osmanlı öncesi vardı yoktu bilemem. Ama asla Kürdistan burada olamayacak. Yineliyorum; Türkiye burası. Sadece belli bölgelerde bazı ilçeleri kuşatabilirler o renklere. Ben karşıyım.

Not: Gerçekten çok sevdiğim insanlar. Çokça da iyiliklerini gördüm.

bir lafla hepinizi birleştirdim dinlisi dinsizi imanlısı imamsızı ateisti deisti agnostiği hacısı hocası sarhoşu ayığı hepsi aynı kafadan oldu içinde Kürt olan herşey irite ediyor

Çeşit çıkarma Yabani ya
Onca sorun içinde, birde kürdistanla mı uğraşacağız

Onu bırak da ülkeyi nasıl demokratlaştırırız
Bu her sorunun çözümü olur
Enerjini bu alana aktar

Çeşit çıkarma Yabani ya
Onca sorun içinde, birde kürdistanla mı uğraşacağız

Onu bırak da ülkeyi nasıl demokratlaştırırız
Bu her sorunun çözümü olur
Enerjini bu alana aktar
İsteyen kim ben senden daha fazla karşıyım üretmeyen ilim bilim olmayan bir ülkeyi napım

bir lafla hepinizi birleştirdim dinlisi dinsizi imanlısı imamsızı ateisti deisti agnostiği hacısı hocası sarhoşu ayığı hepsi aynı kafadan oldu içinde Kürt olan herşey irite ediyor
Yabanicim Kürtlerle sorunumuz yok bizim. Bizim sorunumuz PKK yi destekleyenlerle. Neden Kürtler irite etsin bizi? Seni seviyoruz

İsteyen kim ben senden daha fazla karşıyım üretmeyen ilim bilim olmayan bir ülkeyi napım
Yav işte böyle kürdistan bölgesi falan laflar
Sanki biraz bölge ismine meşruiyet kazandırma girişimi gibi anlaşılıyor.

Türkiye cumhuriyeti onca devrimlere rağmen 90 yıldır
Bok çukurundan çıkamadı.
Hurafelere sıkı sıkıya bağlı kürt halkından da bi cacık olmaz
En iyisi cumhuriyetimizi imar edeli

Kürdistan hayali ile yanıp tutuşanların gidebilecekleri, kalkındırıp geliştirebilecekleri bir Kürdistan var. Hatta Türkiye'nin de ikili ilişkiler konusunda sıkıntı yaşamadığı bir Kürdistan.

Anadolu'nun demografik yapısı değişmiştir 1000 yıl öncenin hikayeleri 1000 yıl öncede kalmıştır kaldı ki 1000 yıl önce de Kürdistan diye bir yer yoktu ya neyse. Tarihi olgular üzerinden aktüel bir siyaset güdülemez. Nasıl ki Türklerin Balkan coğrafyasında, Yunanlılar Mısır coğrafyasında siyasi bir söz hakkı yoksa Kürtlerin de Anadolunun güneyi ya da doğusunda herhangi bir söz hakkı yoktur. Benim büyük dedemin yani çok uzak değil babamın dedesinin doğduğu topraklar bugün Ermenistan. Napalım ailecek gidip Ermenistan devletinden toprak talebinde mi bulunalım? Şunu da belirteyim, bundan 100 sene evvelinde Erivan'ın nüfusunun neredeyse %70-80'lik kısmı Türktür.

Bunlar gereksiz maceralardır. Batı'nın ipiyle kuyuya inilmez ancak ısrarla belirli bir kesim buraları kazıyıp bir şeyler çıkarmayı umuyor.

Demokrasilerde herkesin söz hakkı olur. Sizin demokrasi anlayışınız bozuk.

Simgeler ve semboller zaten dinimizce caiz değil. bunlar cahilleri yönetmek için kullanılır. Cahiller böyle şeylere önem verir. Irkçılık ta cehaletin bir ürünü.

Yabani kızdı
Ama haklı
Adam bir laf etti, ettiğine edeceğine pişman oldu
Bin laf duydu, sanki Yabani bunları bilmiyor
Adama birde yabancı muamelesi yap
Biz seni seviyoruz falan
Adam Türkiye cumhuriyeti kimliği taşıyan eşit vatandaş ya
Kendi adıma söylüyorum kusura bakma yabani

Konu açmış yorumlansın die sonra sinirlenmiş 'dağılın ^demiş .P
Ne bekliorudn Yabani biji apo biji kürdistan falan mı ohhoooo

Konu açmış yorumlansın die sonra sinirlenmiş 'dağılın ^demiş .P
Ne bekliorudn Yabani biji apo biji kürdistan falan mı ohhoooo
Vera hanım işin gırgırı o her sene düzenli olarak böyle bir konu açarım nabız ölçerim

Biz asla ortak payda da bulaşamayız Yabani , söz konusu vatan olunca (.
Biliyorsun dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri