ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4526 gün önce görüldü
Çoook uzun zaman oldu onunla tanışalı
O zamanlar daha çocuktuk neredeyse :kiki:
Her zaman temiz kalpli, dürüst biriydi
Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi sever
Çok güler yüzlüdür
Karadeniz insanları hep sıcak olur zaten Mavi de öyle
Bu nick de çok yakışmış ona
Onu tanıdıkça her zaman daha çok seversiniz
Yine kuzucumla aynı ortamda olduğumuz için çok çok mutluyum

Mavisim maviselim tenhalarda buluşalım :kiki:
Aslında çok çok eskilerden tanıyorum ama hep uzaktık birbirimize. Bu forumda yakınlaştık, samimi olduk. İnsan tanıdıkça ısınıyor, seviyor. Enerjisine hayranım bi kere; bıcırık çocuklar gibi. İnsanı sıkmıyor en azından. Neden daha önce böyle yakın olmadım bu maviye diye kızmadım değil kendime. Allah güzelliklerle karşılaştırsın diyerek perdeyi kapatıyorum. :kiki:

Adamin dibi ya :)sutlac tenceresnn dibi kadar tatli bi sey ;)

13-Aralık-2013, 05:36

Acik mavide yakiss. Coook ozledm canim bnm

ay bu hatun cok catlak :D geveze laf cakmaya bayilir :D hahaha aslinda belkide herseyin görmedigi seyleri görebiliorum onda ben belkide bu yüzden bukadar iyi anlasiyoruz seviliyosun pislik :srl:

@Mavi :gtr::gtr:

Bebeeğimm o benim bir tanem çok sevdiğim mavişim.
Çok iyidir, çok fıstıktır, çok neşelidir, çok esprilidir, çok iyi anlaşılır, çokca yüreği güzeldir, çok sevgi doludur, çok çok çok'tur o.
Bitanedir...
Şukelladır, çokomeladır, nutelladır :D
Maviştiğim insandır, benim canımdır.
Çok içten çok dobradır çok iyi mavişir.
Beni sever mi bilmem ama ben onu çok severim :cici:​
04-Ekim-2013, 16:26

Silinsin
ama ben biliyorum ki senin yüreğini, canımsın sen..
Neşe kaynakçığım benim :cici:
Mavilim mavişelim tenhada mavileşelim :D
Arada mabiii dediğim de insandır es geçmeyelm :D

Herkes senin neşeli hallerini biliyor ya ; ben senin her halini yaşadım sanırım.. Bu da aramızdaki yakınlığın apaçık belirtisidir.
Görülenler doğrudur; Neşeli (hatun dinamikliğini yaşına borçlu :D 3-5 sene sora görürüm ben seni :D ) , Deli Dolu, Espirili, Herzaman Canlı, Mantıklı, Olgun, ama bi okadar da Çocuk Ruhlu, Duygusal, Yetenekli, Nitelikti KALİTELİ sin canım benim. Her renginden tatırdın bana..

İnş şu şansımızı da kırarız da güneşli günler görürüz artık :kop: Atak bekliom artık senden :D

Çooooook Seviliyosun.. Hep Böyle Kal ; Ne olursa oLsun.. Çünkü senin en büyük ŞANSIN ; Sen olman..

Ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :kiss:

Bu çatlak anlatılmaz ki bunu yaşamak lazım :D
Şu nickin altında satırlar döşeyebilirim sana :)))
Mavi çok iyi bir renktir. En sevdiğim Renktir. :icon_wink:
Ama ben şu an Mavi nickinin altındaki kişilikten bahsedeceğim :)
Bir insan bu kadar mı çatlak olur :dusun: :zuha:
Neşeli , sevimli , Eğlenceli , sempatik , yanakları sıkılası :D
Umursamaz Tavrımın hastası olun modunda :haha:

Hatun seviyorum seni ve seninle geçen zamanları :p

Kankim, sonsuz ve onun adıını yazmıştım duvara hatırlıyordur heralde, temiz yürekli baayan

Uçsuz bucaksızdır mavi. Sonsuzdur.
Özeldir mavi.
Her insanın yüreğinde barınmaz.
Nefestir mavi. Benim sende soluklandığım.
Gökyüzünün, denizin maviliği kadar sevdim seni. Tarifsizce.
Sonsuzluğa sevdim.
Mavi kadar sevdim seni.
Şimdi sen düşün ne kadar sevmişim.
Zamanlar... mekanlar...
Doğru olsaydı.
(:

Kıymetlimsin. :srl:

:melek:

Site içindeki hanımefendi davranışlarıyla dikkat çeken arkadaşımız. Yine oyunlarda birbirimize iltifat ettiğimiz oluyor .Daha yakından tanışmak dilegi ile herşey gönlünce olsun mavi'cim :)

Daha önce forumda başka bir üyeyi yorumlarken benim için en önemli kriterin saygı olduğunu ifade etmiştim. Ve ben bu arkadaşta bunu fazlasıyla görebiliyorum. Bu yönü ile her zaman sempatimi kazanmıştır. Bunun dışında hayata bakış açımızda çok büyük farklılıklar var ve buna karşın dostane bir muhabbetimiz de var. Herkesle sohbeti uzatabilen bir yapım yok. Fakat bu arkadaşın muhabbeti de son derece eğlencelidir. Ve bu nedenle sıkılmadan sohbet edebiliyorum. Herşeyin dilediğince olmasını dilerim. =))

Çok uyuyor benim sinirlerimi bozuyor :hih:

Sıcakkanlı,kendi halinde,pideci hemşo =)

Bahar'ın kardesi, meslektasım, Mavi'yi cok sevennn :)

Mavi mavi masmavi,gözleri boncuk mavi :f

Yok mavi gözlü değil :D İçi gibi dışıda güzeldir.Edebiyat örtmeniydi birde sanırım :f uzun uzun konuşma fırsatımız olmadı.Birgün konuşacağız ama.Herşey gönlünce olsun güzel kalpli insan :T:

canımın içinnnn altın kalplim güzelliğimm onca yolu beni görmek için gelen birlikte vakit geçirmekten keyif aldıgım biri vefakardır benim mavimm candandır dobradır cooooook seviyorummm kiiiiiiiiiiiiiii:)

Ben sana yorum yapmamış mıyım :) Tarzını ve duruşunu bozmayan nadir insanlardan

Çalışkan,sabırlı ve espirili ve fazlasıyla sevimli.
Onu da çok seviyorum.Dobradır,iyi niyetlidir ve kimseye yalakalık yapmaz.
Umarım hepte mutlu olur.Ben ve ablam gibidir Bahar'la ilişkileri bu yüzden de hep takdir ederim.
Vefalı hatun.
Öperim.

Geri