ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Forumun en güzel kadınlarından açık ara.
Evlendi,anne oldu.
Uzaktan uzağa hep iyi bi iletişimimiz oldu; ortak kişileri sevdik,ortak kişilerden hazzetmedik benzer zevklerimiz var d:
Görmek güzel

bir rivayete göre ikimiz de aynı foruma mavi nickiyle üye olduyduk.
sonra o öğretmen olduğundan beni kenara çekip bak delikanlı ikimizin de adı mavi bundan sonra sana on ad olarak matt diyelim dediydi.
ben de olur dediydim.
bundan sonra beni mattmavi olarak andilardi.
büyüyünce önemli bir şahsiyet olacağım, onun sayesinde

sınırsız toleransa sahip.
ne dese başım gözüm üstüne.

Merhabayın bağyaannn.p Bayağı arkalarda kalmışsınızzz sizi ön tarafa alalım.pp

Ya ben sana bugün Larien ve Hiç Düşünce den sonra yazcaktım buraya ama pasta market derken bir de “ halaaaaa” diye seslenen iki sıpa ile uğraşınca ilerleme yapamadım.p Teşkür ediyorum inşallah daha güzel günlere ilerlerizz. P Kendine cici bakkk

ben de yazacaktım işim vardı yazmadım yarın da işim var yazamam
sonraki gün işim yok ama o gün de yazmam
kuzenime söylerim o da yanlışlıkla yazmaz

Mavi nerelerdesin, çocuğun seni tatil diye esir mi aldı nerdesin. İsmail YK gibi nerdeeesinn nidaları attcam az kaldı.:(

Evet özledik mavi elma dersem çık mango falan dersem çıkma mango pahalıdır alamayız :(
Mavi ile ilgili görüşlerimi daha sonra saygı çerçevesi içerisinde beyan edeceğim.
Şunu yazak o zaman

Sepet sepet yumurta
Sakın bizi unutma

Şimdı deseler kı bana forumlarda büyüyyen insanları sayalım .
Ben @Mavi den baslarım.
Chat dünyasından forumlara geçiş yapan ilk üyelerdendir kendileri. Hatta o dönem Jaqen`ın kuruculuğunu yapmiş oldugu Süperonline sunucusundan ablası bahar ve kardesı zeynep ile yine jaqen nın kurmus oldugu foruma yönetici olarak katılmıs. O ve diğer kardeşleri beni BuYuCu olarak bilirler. Kendı halinde takılmayı seven kardeşimizdir. Sanırım 2014 den bu yana kendılerını tanırım asla ama asla kimseyle münakasasını görmedım. Kendınce eğlenip forumu forum kurallarına göre kullanmasını bilen kardesımızdır.
Sana ve Bahar ablana ayrıca kardeşiniz zeynepe sonsuz mutluluklar dilerim.
Mutlu olasınız.

"Maviyi soruyordun,
Gözlerimden yüzüme yayılan maviyi mi?
Bir renk değildir mavi huydur bende
Ve benim yetinmezliğimdir
Ve herkesin yetinmezliğidir belki "
demiş şair.
Yani o demese ben derdim.
Diyebilirdim.
Bilirdim.

Geri