ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
nası ne ara tanıştık hatırlamıyorum sen hatırlıyonmu bilmem.sanal forumlarda tanışıp sohbet ettiğim önemseyip umursadığım nadir kişilerden.
sıkıntılarını,neşesini dinlediğim ve neşemi sıkıntımı anlatabildiğim nadir insanlardan.

Bu var benim bildiğim

missis emine daha önce geçmişte fi tarihinde ben bu konuya mesaj yazmıştım neden yok.
daha o zamanlar körpe ve taze bir gençtim.
kalemim de cesaretim gibi deliydi henüz o zamanlar.
hatta akrostiş şiir de yazmıştım DilRuba ismiyle sana.

pardon ya sana yazdım sanıyordum ama başka bi hatuna yazmışım ama kime yazmışım hatırlamıyörüm.

Bu forumda bana çok uzak davranıyor..
Aramıza mesafeler girdi sanırımm...

Azul aklima geliyor Mavi hanimi görünce.

Kaç sene oldu kendisiyle tanışalı hatırlamıyorum bile real-sanal dostluk kavramını bana en güzel şekilde gösteren kişi şu son zamanlarda pek konuşamıyoruz gerek brnim iş yoğunluğum gerek onun hayatındaki değişimler biraz aramıza girsede çok sevdiğim , varlığını hep hissedeceğim birisi.

Seni çok seviyorum Yavru Ceylanım

Sahiden ben bi ara sana yorum yazmıştım Reisin 6325 tane kurumun resmi açılışında yaptığı konuşmaya benzer.

Sanırım başka forumda yazmıştım ilk tanıştığımız zamanlardı.
O zaman çok genç ve körpeydik.Kim bilebilirdi zamanı gelince sana mesaj yazmak için torundan okuma gözlüğümü isteyeceğimi.
Halbuki hiç çıkarmamışım kafamda duruyormuş gözlüğüm,güzel kalbinin kalbimde hep durduğu gibi.
Gelince takırdat pencereyi gonuşalım.
Ömer babanın babalar günü kutlu olsun.Alişi öp yerime gerçi uzaksın
Bahara selam söyle
Zeynepe hiçbişey söyleme
Kendine 1 buçuk iskender söyle

Güzel kadin.
Görmedim.

Forumlarda tanıyıp da şartsız şurtsuz koşulsuz sevdiğim ve dile getirmekten çekinmediğim bir kaç insan evladından biridir.Öyle ki hiç konuşmadığımız dönemlerden sonra bile aynı sevgiyle , samimiyetle konuşmaya başlayabiliyoruz.Allah biliyor ya bir samsun pidesi bir de sen kjsjks

Geri