ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Yasadigi olumsuzluklara ragmen guclu bir durus sergiliyor. Ve ben bu guclu durusa hayranim.

Aslnda hakkında hiç birşey bilmiyorum fakat güzel şeyler hissediyorum. İyi şeyler...
Uzun uzun sohbetler edilebilir gibi, anlatırsın dinler gibi, sanki sussan anlar gibi. İklimi iklimime benziyor.Kalemi iyi... Şöyle bir 2020 diyelim mi :D bakalm neler olur...

Sen diye, benden dökülen mavileri topladım
Kuruttum, sakladım tane tane bizi...

Buda kalsın burda.

Kendisini bacima asilirken bulmustum dovecektim hala niyetim var ama niyse ellemiyorum sevecen sevilen amma otoriter bir bayan kendisi yuregi temiz birisi belli etmesede :) en guzel yani samsunda olmasi daha gorusemesekte :)

Mavi forumun neşeli bayan üyeleri arasında gelir :)
Mangalcıdır öyle diyor valla kanıt lazım : ))
Forumda hiç biriyle ters düştüğünü görmedim, azıcık trollük var sanırım ahah
Onun dışında su gibi şeffafdır, bir gün mangal yaparsan alır maşamı gelirim :cici:

Serafina mangal benim hassas konumdur : ))

Bana mangal var de pıtı pıtı giderim valla :p

Salatayı dışardan alalım vay zehirlenmeyelim mangal eti yeter ahaha :p

Salatayı yedikten sonra, baş dönmesi kusma ellerde titreme gibi rahatsızlıklar olmadı dimi bu salatayı mavi yaptı eminsin ? O.o

Kei
Mangalıda o yaptı salatayıda bende yedim.Hamarat kızımız mahallede teyzeler parmakla gösteriyorlar aa mavi geçiyor diyorlar .Mangal partileri meşhur evlerinde:p
Samsun bir otobüslere gelen zammı birde Mavinin mangalını konuşuyor:)

Serafina buradan tek anladığım sen sadece yemeğe gitmişsin kıza yardım etsene zalımın kızı :p

Kei ben işi ehline bırakıyorum.Ayak altında dolanmıyorum.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer yiyoom gari:p
Misafirperverdir yani .

Serafina Ahaha valla ben mangal yapsam onu getir bunu getir demekten sana 2 kilo verirsin :p
Valla karnım açsa masayı bileyerim, bende böyle misafirim : ))
Mangal bir yaşam felsefesidir :ask
Mavinin konusunu kirlettik ban yiyeceğiz şimdi hadi kaçtık : ))

Yanlis hatirlamiyosam bi kez fotograf paylasmisti. Renkli gozleri ve guzel bi yuzu vardi.
Renkli gozlu insanlara genelde onyargiliyimdir. Ama bu fotograftaki gozlere kanim isinmisti.
Hatirladigim fotograf yanlissa bile, genel durusu, hal ve tavirlarindan dolayi hep sempati duydugum bi isimdir mavi:u1:

Daha foruma geleli çok az bir zaman olmuşken üye sözlük konumu açıp beni şaşırtmış ve ondan da çok sevindirmiş insandır. ^^
Şimdi üye sözlük konularımızı üst üste görünce yazmak geldi içimden. Henüz öyle tanışabilmiş değiliz ama kendime yakın hissettiğim sayılı üyelerden. Her şey dilediği gibi olur umarım. :f:

Ben bişeyi seviyorsam küçük büyük ne olursa olsun benim için çok değerlidir ve mavi renginde öyle her tonunu severim. İlk bu kızı gördüğüm foruma üye olurken bu nicki alacaktım başka birinde olduğu için çok üzülmüştüm taki Mavimle tanışana kadar
Başka birinde olsa hala içim giderdi:p Mavi gibi her tonu güzel bu kızın ben bildiğim kadarını çok sevdim çok yakın olamadım benden ötürü ama yeri bi başkadır
Çok güçlü biri aklı başında Allah yolunu bahtını açık etsin:)

bu kadar kıymetli bir insanın sözlüğüne nasıl yazmamışım diye birazdan kendime ceza vereceğim. şirketimiz binanın en üst katında. terasa çıkıp kendimi yüz üstü aşağı sarkıtarak ayaklarımla zemine tutunmaya çalışacağım. sonra da sessiz bir şekilde birinin beni fark etmesini bekleyeceğim. çünkü bu yaptığım sorumsuzlukla bunu hak ettiğime inanıyorum. bu arada ne güzel adammışım la kendi hatamı fark edip kendi kendime ceza veriyorum. hay ben kendimi yiyerim yiyer.

herneyse mavinin sözlüğünde kendimle ilgili çok fazla konuştum bence. o zaman biraz da mavi hakkında konuşalım ne dersin çay? bu arada çayımla konuşuyorum, bana bakıyor, gülümsüyor. o kadar güzel ki <3

mavi çok içten ve samimi biri bence. sevecen sempatik. bir zamanlar editördük birlikte terör estiriyorduk karşılıklı raporları siliyorduk en hızlı en önce kim silecek diye koşuşturuyorduk. sonra çok başarılı bi editör olduğu için terfi etti. arkasında gözü yaşlı editörler bıraktı. kıymetliydi hep kıymetli her zaman kıymetli şimdi daha da kıymetli.

Bu aralar bende kendisini pek göremedim ama özlediim neşesini, sıcaklığını. Kullanıcı adının has özelliğini taşıyor, hep mavi gibi güzel kalman dileğiyle. :dyg:

Naif insan, iyi niyetini hissettiğim uzun uzun sohbet edemesekte çok sevdiğim biridir:sevimli:

Dost dostdan kazanır demişler dimi ne alaka dert dinler bende onu dinlerim sonra bi bakmışım dinlenmişiz. Çokça değerlidir bende onda değerliyim biliyorum hemi :D

yediniz yuttunuz dersler bu kızı az koyverin raat bırakın

Artık sevmiyoruz.Kendisi rengini kaybetti artık sadece matt.

Geri