ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Mavi en sevdiğim renktir.
Sıcakkanlı sevimli bir hatun. Henüz tanışamadık ama elbet bir gün olacak oda. :p

Samsun'a gidicem sırf onun için. :honk:
Pide ısmarlayacak bana.
Karakterini ve kişiliğini anlatmama gerek yok.
Burada ne kadar neşeli ise normalinde o kadar ağır başlı ve durgun.
Onunla eski tanışıyoruz baya baya eski.
Onun o olduğunu bilmediğim zamanlarda bana çok benzemesi beni çok şaşırtmıştı. xd
Onun için aramızda ki yaş farkından dolayı benim küçük versiyonum diyorum. :p
Ben ona göre biraz daha eserekli ve sert biriyim sanırım.
O duygusallığını ve hassaslığını neşesine saklıyor ben duvarlarımın arkasına.
Hayatından güzellikler eksik olmasın lan Mavimafim. :çiçek:

Ekmeginden suyundan midir bilmem Samsun'dan cikanlar hep ayni model oluyor. (ehum ehum). Sicakkanli durusu hic yabancilik hissettirmedi bana :) Benim yerime Cakalli'da melemen yesin, Amisosa cikip manzarayi seyretsin. Rus pazarinda faytona binsin .P Opuyorum cokta selametle kal :)

Senin nasıl sozlugun yok ya? Canimdir. Biraz birbirimize benzeriz, ikimiz de Karadeniz in havasini almisiz hircinlik oradan geliyo :p Deli doludur ama ozunde olgun ve hanimefendidir. Egitimcidir en guzelinden. Nicki gozlerinin renginden gelir. :P

Kendisi yeşil gözlü olup mavi gözlü neden olmadım diye ağlayıp duruyor :PpP
Ne bu mavi merakın ? Kendisi Kırmızı renkten hiç hoşlanmaz. Di mi?

Foruma ilk üye olduğum zamanlarda gaz lambaba takmıştı imzamı değiştirdim onun yüzünden :D Emineydi sanırım hafızam kötü nasıl hatırladım bende bilmiyorum :D Çok sağlam duruyor yani sağlam derken kale gibi :D birinin onu üzmesi gerçekten zor diye düşünüyorum olayı çözmüş kız :D dert tasayı fazla takmayan biri gibi mutlu olmayı biliyor falan filan intikam alacaktımda unuttum bile la :D ama çok fenasınız :rolleyes:

Kendisiyle henüz tanışmadık, ama

Bu hatunla gülebilirsiniz, muhabbetin dibine vurabilirsiniz,eğlenebilirsiniz, mutlu olabilirsiniz, ağlayıp hüzünlenebilirsiniz, kavga edip saç başta yolabilirsiniz. Her şeyi hakkıyla yapabilirsiniz. O size ne hak ettiyseniz onu verir ne eksik nede fazla :p

Mavi görunce dayanamadim bu nicki aldigina gore iyidir iyi :D

Sanal alemin en güzel yanı, uzaklardan insanları tanıyabilme fırsatı yakalamak. An geliyor bazı kimseler için uzunca vakit geçirmeye gerek kalmıyor, ulaşabilmek için kalplerine. Ciddi anlamda bu duyguyu yaşadığım dört insan var "hıpızlı sevmek, ulaşmak" anlamında. Mavi onlardan biri.. Nasıl desem, ben aslında onu Krempark Avm'de Serçe'den dinleyerek tanıdım önce. İlk başta ise, kendisine de hep söylediğim, Mavi ile etkiemişti beni. Ne yalan söyleyeyim, Yek olmasam, Mavi olabilirdim.

Her neyse, uzun uzadıya sözler yazmayı herkese reva görmemeye özen gösteriyorum, bunun özel kalması adına. Bazen cümlelerim bitmiyor ama, uzun uzadıya sözleri en çok hak edenlerden biri o! Yüreğinin şeffaflığında kendimden biraz olsun görebildiğim için çok mutlu hissediyorum kendimi. Muhtemelen bir gün aynı masada muhteşem bir üçlü olacağız, buna hiç şüphem yok. Bunu kurduğumda, gerçekten inandığım kimselere bırakıyorum çünkü. Şimdi buradaki sözlerimi sonlandırarak, kendisinin bana yazdığı mesaja cevap vermek zorundayım.

Seni seviyorum.
Gerçekten.
Hep o mıncırmalık sevginle bir yerlerinde ol hayatımın. Ben çünkü, sevgi için yalnızca aynı şehrin gerekmediğini biliyorum. Öperim çok. Son görülmesini sevdiğim :p

En sevdiğim ve benim için önem taşıyan rengi nick edinmiş kendisine. Bir sorunum yok ama pozitif yönde bir düşüncem de yok nötr bir durumdayım.

Üye sözlük konusu sır olan üye :liv:

Keskin zekalı espirileri var bu karadenizlinin ayrıca ablası bahardan korkuyom :asd:

Şaka bir yana :cici: çok iyi bir kalbi var tüm olumsuzlukları içinde yaşadığını düşünüyorum buna rağmen çok güçlü biri hem bir şey olursa benim adımı ver :p
Not : Kunfucu abime burdan selam yolluyorum :D

Bebeğim çok seviyorum onu . Az önce whatzap ta sutlac tariflesçek kadar yoğun duygular besliyorum ona ben. Sarılıp öperim çook.

Sanırım 8 senedir tanışıyoruz. Zamanını tam hatırlamıyorum, ilk gün tanıdığım insan nasılsa şuan hala öyle. Ara sıra sohbetleşiriz, çok ama çok güçlü biri sabretmeyi iyi biliyor.

Tanımadan önce duyduğum sempati tanıştıktan sonra kalpli sevgilere dönüştü.
Hem tatlı hem çok güçlü hem de hanım hanımcık, minyon tipini sevdiğim ama sevmesi uzun sürer bence yanıldın :cee: Biz yeni tanıştık gercekten2.

Uzun uzun cumleler kurmak istyorum onun hakkında dilim döndüğünce ,
2011 ın ramazan ayına yakın tanımaya basladım kendısını , malum bogazına cok duskundur ,
pidenin delisi kendisi ,

muhtesem kelımesının bıle anlatmakta zorluk cekecegı , yetersız kalacagı bır kalbe sahıp ,
hanı kalbınden opuyorujm cocuk derler ya , öyle opulesı bır kalbe sahıp
Ben yapı geregı herkesle , dost olabılen bır ınsan degılım esasında , amadost olduklarımıda omur boyu sırtımda tasırım
o benım sırtımda tasımayı surdurecegım nadır ınsanlardan

Bu ara benı bıraz bosluyor , ama her zaman her derdımde dırek kostugum ınsan
ben herkese ıyıkı varsın demem , bazıları olmasada olur
ama sen ıyıkı varsın i

Bana yazdığın yorum ne öyle ? Ağlatmak mı istiyorsun benii. Annemin yerini alamam ben :(
Canını yakanın canını yakarım o kadarrr...

Dediğim dediktir , seni dinler yine de kendi bildiğini okur. Tamam demesine aldırmayın.

Sessiz, sakin ve kendi halinde arkadaş ortamında takılan biri :)

Geri