Sanal alemin en güzel yanı, uzaklardan insanları tanıyabilme fırsatı yakalamak. An geliyor bazı kimseler için uzunca vakit geçirmeye gerek kalmıyor, ulaşabilmek için kalplerine. Ciddi anlamda bu duyguyu yaşadığım dört insan var "hıpızlı sevmek, ulaşmak" anlamında. Mavi onlardan biri.. Nasıl desem, ben aslında onu Krempark Avm'de Serçe'den dinleyerek tanıdım önce. İlk başta ise, kendisine de hep söylediğim, Mavi ile etkiemişti beni. Ne yalan söyleyeyim, Yek olmasam, Mavi olabilirdim.
Her neyse, uzun uzadıya sözler yazmayı herkese reva görmemeye özen gösteriyorum, bunun özel kalması adına. Bazen cümlelerim bitmiyor ama, uzun uzadıya sözleri en çok hak edenlerden biri o! Yüreğinin şeffaflığında kendimden biraz olsun görebildiğim için çok mutlu hissediyorum kendimi. Muhtemelen bir gün aynı masada muhteşem bir üçlü olacağız, buna hiç şüphem yok. Bunu kurduğumda, gerçekten inandığım kimselere bırakıyorum çünkü. Şimdi buradaki sözlerimi sonlandırarak, kendisinin bana yazdığı mesaja cevap vermek zorundayım.
Seni seviyorum.
Gerçekten.
Hep o mıncırmalık sevginle bir yerlerinde ol hayatımın. Ben çünkü, sevgi için yalnızca aynı şehrin gerekmediğini biliyorum. Öperim çok. Son görülmesini sevdiğim :p