Sözlük Mauro Icardi

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
GERÇEK NE ÇIKTI

Sosyal medyada ise Arjantinli golcünün, Wanda Nara ile kavgalı olduğu gerekçesiyle "tadının kaçık" olduğu iddia edildi. İkilinin 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı yapmaması da buna yoruldu.

Ancak, sebebin bunlar olmadığı öğrenildi. Odatv'nin edindiği bilgiye göre, bir süredir kötü performans gösteren ve dün 82 gün sonra akan oyunda gol atan Icardi, Instagram paylaşımlarına gelen olumsuz yorumlardan ötürü Galatasaray taraftarına kırgın. Yıldız golcünün bu yüzden direkt soyunma odasına gittiği öğrenildi.

Teknik direktör Okan Buruk'un Icardi ile bir görüşme yaparak, takımın şampiyonluk yolunda en önemli silahı olduğunu 31 yaşındaki yıldız golcüye hatırlatması bekleniyor.

Kaynak
Şu nankörlüğe bakın. Narsizmin bir türü bu. Hem astronomik rakam alıyor, hem de kötü oynadığı için kendisine sitem eden taraftara sırt çeviriyor. Tam bir kibir abidesi. Kendi taraftarı gazladı sonuçta. Ektiklerini biçsinler madem.

aramızdaki buzlar erimiş
bize şöyle bakan bi hanımefendiye denk düşmedik

IMG_2059.jpeg

Ben icardinin gözünü morartan direğim haberler doğru fkkfjfjfj

Ya bişey dicem Bi videosuna denk geldim gs ye cidden yüreğini vermiş inanarak var oluyor ama acaba sosyal medyadan gelen yorumlar mı moralini bozuyor bilmiyorum simgenin şarkısı ile gülüş anını yakaladım da burdan başka bir takımda hiç böyle mutlu olmayacak onu anladım.

apaçi saç stilinden ışık hızıyla vazgeçmeli
wanda nara bu adamın hayatına müthiş derecede hükmediyor ve performansını etkiliyor

• Hımm
Tepkiler: ne
dünkü maçta DAYI hatt-trick yapsın diye penaltıyı bırakması çok güzel bir olay tam bi takım oyuncusu <3

"Fenev aglama" diyemedi bu sezon.:)

Geri