Sözlük Mauro Icardi

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
psg den 1 yıl daha kiralasak çok iyi olacak ama zor satabilirler
wanda narası büyük sükse yaptı sayesinde

falcao'muz vardı ama ona top getirecek adamımız yoktu. neyse bir şekilde olur dedik bu sefer de falcao malcao'ya bağlayınca saç baş yolduk. geçen sezondaki kabız oyunla tam bir kabusu yaşıyoruz derken bu seneki muhteşem kadro planlaması üzerine kondurulmuş çilek oldu kendisi.

sayesinde yangın yeri her yer....

onun için en güzel şeyi nihat kahveci söyledi
"abi kimse icardiye karışmasın. gitsin arjantine mi gidiyo maldivlere mi gidiyo nereye giderse gitsin. maçtan 1 saat önce gelsin oynasın yeter"

sabah battaniye al akşam iki süper gol at. bambaşka bir seviye.

Adamın topla buluşması yetiyor. Topla aşk yaşayanların aksine; tek hareket, temiz vuruş, net sonuç. Top ayağına geldiğinde ''acaba'' diye düşünmüyorsun. Gol = Icardi

Bi Galatasaray'lı olarak gerçekten seviyorum, gururumuz! ama adamın birinin ağzından benim ismimden çok Icardi ismi çıktığı için sinir oluyorum artık.
Kızıl mı, Sarışın mı diye sorup, Icardi'ye karşı kaybetmiş insanım. Gelde sinir olma.

Bi Galatasaray'lı olarak gerçekten seviyorum, gururumuz! ama adamın birinin ağzından benim ismimden çok Icardi ismi çıktığı için sinir oluyorum artık.
Kızıl mı, Sarışın mı diye sorup, Icardi'ye karşı kaybetmiş insanım. Gelde sinir olma.
bahsettiniz 2.golü attı : D

Geri