Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son maçtaki sitemli tavrı ve taraftarla sevinç yaşamaması bunların düşünülmesinde gayet yeterli bir etken değil mi? Olmayabilir de ama vücut dili o enerjiyi veriyor.bunlar da boyle iste
biri bir sey soyluyo
ortaliga yayiliyo
sonra kendileri de inaniyolar
sonra gercekmis gibi konusuyolar
yandas medya da haber yapiyo falan :ddd
senin kocan hasta olsa ve aran bozuk olsa is yerinde kutlama yapar misinSon maçtaki sitemli tavrı ve taraftarla sevinç yaşamaması bunların düşünülmesinde gayet yeterli bir etken değil mi? Olmayabilir de ama vücut dili o enerjiyi veriyor.
Velvele durumu yok ki moralsiz diyorum. Jdjfnbfsenin kocan hasta olsa ve aran bozuk olsa is yerinde kutlama yapar misin
isini yapip evine donersin
ortaligi velveleye vermeye gerek yok
simdi olduVelvele durumu yok ki moralsiz diyorum. Jdjfnbf
Abubakar ile karıştırdın galiba ;dModası geçti sjsk
Sosyal medya üzerinden kendine ağır yorum yazan taraftar nedeni ile tepkiliymiş, Wanda ile bir sorunu yok.senin kocan hasta olsa ve aran bozuk olsa is yerinde kutlama yapar misin
isini yapip evine donersin
ortaligi velveleye vermeye gerek yok
kim dedi bunu meselaSosyal medya üzerinden kendine ağır yorum yazan taraftar nedeni ile tepkiliymiş, Wanda ile bir sorunu yok.
GERÇEK NE ÇIKTIkim dedi bunu mesela
ben icardinin en yakin dostuyumGERÇEK NE ÇIKTI
Sosyal medyada ise Arjantinli golcünün, Wanda Nara ile kavgalı olduğu gerekçesiyle "tadının kaçık" olduğu iddia edildi. İkilinin 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı yapmaması da buna yoruldu.
Ancak, sebebin bunlar olmadığı öğrenildi. Odatv'nin edindiği bilgiye göre, bir süredir kötü performans gösteren ve dün 82 gün sonra akan oyunda gol atan Icardi, Instagram paylaşımlarına gelen olumsuz yorumlardan ötürü Galatasaray taraftarına kırgın. Yıldız golcünün bu yüzden direkt soyunma odasına gittiği öğrenildi.
Teknik direktör Okan Buruk'un Icardi ile bir görüşme yaparak, takımın şampiyonluk yolunda en önemli silahı olduğunu 31 yaşındaki yıldız golcüye hatırlatması bekleniyor.
Kaynak
Sen çekil şurdan bi ;dhızlı koşan at oldu.....
Her canlı bir gün ölümü tadacaktırAbubakar ile karıştırdın galiba ;d