Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paşam çaya gelmişti ;)Kopenhag maçı öncesinde yaptığı açıklamalar sonucu beklentim yüksekti ancak ne yazık ki hayal kırıklığı oldu.
Kopenhag çok hırslı bir takım ve Galatasaray da lig maçlarını ciddiye almayıp doğru düzgün futbol oynamazsa olacağı bu maalesef.simge - aşkın olayım iptal, derya uluğ - nefes roman remixten devam. tepecikli icardi gitsin roman düğününde ken’i canlandırsın. dibi gelen kadınları anladık da dibi gelen erkek aşırı iğrenç. noldu çok çalışmaktan gidemedin mi… gördük çalışmayı. (hemen harcarım babamın oğlu mu)
lefty “melocuğum eşinin hastalığı etkilemiş olabilir” diyerek beni üzmeden gidiyorum…
icardi'yi biri eleştirecekse biz eleştiririz, bunu en iyi yapan yine biziz sonuçta. hayatı boyunca üç yönetim gören fener taraftarı, kundaktayken bile necip'i izleyen beşiktaş taraftarı değil. başarı gelmezse gider zaten. galatasaray burası.
izleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 90223
GQ Men of The Year, Yılın Sporcusu ödülünün sahibi Mauro Icardi oldu.
-şu saçı çalıştığım taşradaki ortaokul öğrencileri yapıyor, şimdi kendini yakışıklı mı zannediyorsun dızo diye dalga geçiyoruz. işte icardi yapınca erkekler bile düşüyor demek.