Sözlük Mauro Icardi

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Gs yönetimi şu kadına Türk dizilerinde bir rol filan bulup oyalasa da rahat bıraksa adamı, işini yapsa;

Ekli dosyayı görüntüle 85965
Ne futbolcuları bu şekilde yücelttiler de sonrasında isimlerini hatırlayan kalmadı ve aslında bu kadar ilgiden sonra futbolu bıraktığında çok büyük boşluğa düşecektir. Yolda karşılaştıkları bile zor hatırlayacaktır.

Ne futbolcuları bu şekilde yücelttiler de sonrasında isimlerini hatırlayan kalmadı ve aslında bu kadar ilgiden sonra futbolu bıraktığında çok büyük boşluğa düşecektir. Yolda karşılaştıkları bile zor hatırlayacaktır.

sen Galatasarayla meneri cok karistiriyon karistirma

sen Galatasarayla meneri cok karistiriyon karistirma

Yazdıklarımın Fenerbahçe ile ilgisi nedir? Genel bir yorum yazdım.

Dünya futbolcularından bahsediyorum. Pele, Maradona dışında çoğunu hatırlamıyorlar bile... Thierry Henry ismini şu an kaç kişi hatırlar?

Yazdıklarımın Fenerbahçe ile ilgisi nedir? Genel bir yorum yazdım.

Dünya futbolcularından bahsediyorum. Pele, Maradona dışında çoğunu hatırlamıyorlar bile... Thierry Henry ismini şu an kaç kişi hatırlar?
dünya futbolunda kısmen öyle olabilir de ülkemizde futbol bir aşk. işini yapan kişi burada tanrı rolünde, tapılıyor. galatasaray önceden maç önceleri efsanelerini anıyor etkinliği yapıyordu, unutuldu mu bu futbolcular? hayır. isim yapmışları geçtim asker oyuncu denilen, varını yoğunu sahaya koyan elmander gibi orta kalite isimler bile unutulmadı. taraftarın kalbinde her zaman yeri ayrı. galatasaray'da kupa kaldırmamış harry kewell ismini bugün duyan taraftarın bile kalbi çarpıyor. efsane olan diğerlerini sen düşün.

cok az övüyoruz gereken ilgiyi gostermiyoruz

Adamın kadın hayranı yok neredeyse çoğunluk erkek kafalarda soru :=)

Söylemeden geçemeyeceğim Galatasaray'da Muslera'dan sonra en sempati duyduğum futbolcu İcardi.
Beni rahatsız etmiyor mesela ona karşı kötü düşünmeye sevk etmiyor böyle futbolculara ihtiyacımız var=)

patlıcancı gelmiş yine

tövbe tövbe
o değil de
kadıköyde güzel goller bekliyorum kendisinden

Penaltı ile rekor mu kırılır? :)

Geri