Mathilda :D

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pııışşıııkkkkkk :D yok öyle ha şöyle bişey olabilir rock grubu projelerimi hayata geçirirsem evde premsesler gibi yaşayabilirsin :D:D
Benim evlilik hayalim, evimin kadini cocuklarimin anasi olmak. Ben evlenip evde cocuk bakcam, aksama guzel yemekler yapcam, sen de isine gidip para kazanip bize bakacaksin. Bastan anlasalim, yok oyle rock muzik grubu falan, elinde bi meslegin olsun, kolunda altin bilezigin. Yoksa babam vermez zaten:/

Annemmmmmmmm canim annem kimse de demiyoki annen burda ayagini denk al kirar kemiklerini verir eline:D valla hepsi saka, niyeti ciddi olan senden istiycek beni:D

Benim evlilik hayalim, evimin kadini cocuklarimin anasi olmak. Ben evlenip evde cocuk bakcam, aksama guzel yemekler yapcam, sen de isine gidip para kazanip bize bakacaksin. Bastan anlasalim, yok oyle rock muzik grubu falan, elinde bi meslegin olsun, kolunda altin bilezigin. Yoksa babam vermez zaten:/

askerede gitmedim , nabacuh :s:

Söyle hadlerini bilsinler. Zira zindanlar boş, cellatın canı sıkılıyo :m

şimdi açıldı gördüm.
Görmez olaydım.
Durum bu kadar kötü öyle mi?

Ben olmam. Çünkü forumda 612 tane aşkım var bu yüzden fazla olur. (O kadar üye varmıydı yau .ss)
Acilen sana sevgili bulmalıyız :(

Bazı kahramanların ortak özellikleri var.
İsimlerinin önüne @ koyunca hemen yardıma koşuyolar. Bak deniyelim.

@ilahimorluk, @Classiic, @feveran, @Nietzsche @Misanthropic,@donatello.

Forumun kahramanları sizlere ihtiyaç vaaar. Dıt dı dııııt, dırı dı dııııt.

.ssss

Haha len ne adamsın he.. :D Bu arada ben bekar ve güzel bayanların yardımına koşuyorum biline.. :d

Yok ya şimdi laf olur söz olur sen burayı bilmiyorsun.. :D Bunu daha geniş zamanda konuşuruz..

Biraz zaman geçir anlarsın bu dediğimin ne anlama geldiğini nasılsa..
Laf soz edecegi alnindan operim:D
Neyse pekala o vakit zamana birakiyim[emoji14]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri