Sen de kimsin ya eminim ben de seni ozlemisimdir ama kimsin![]()
Annen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de kimsin ya eminim ben de seni ozlemisimdir ama kimsin![]()
Benim evlilik hayalim, evimin kadini cocuklarimin anasi olmak. Ben evlenip evde cocuk bakcam, aksama guzel yemekler yapcam, sen de isine gidip para kazanip bize bakacaksin. Bastan anlasalim, yok oyle rock muzik grubu falan, elinde bi meslegin olsun, kolunda altin bilezigin. Yoksa babam vermez zaten:/
pııışşıııkkkkkkyok öyle ha şöyle bişey olabilir rock grubu projelerimi hayata geçirirsem evde premsesler gibi yaşayabilirsin
![]()
Benim evlilik hayalim, evimin kadini cocuklarimin anasi olmak. Ben evlenip evde cocuk bakcam, aksama guzel yemekler yapcam, sen de isine gidip para kazanip bize bakacaksin. Bastan anlasalim, yok oyle rock muzik grubu falan, elinde bi meslegin olsun, kolunda altin bilezigin. Yoksa babam vermez zaten:/
Basar parayi bedelli yaparsin, bide asker yolu gozleyemem valla
askerede gitmedim , nabacuh :s:
Söyle hadlerini bilsinler. Zira zindanlar boş, cellatın canı sıkılıyo :m
Basar parayi bedelli yaparsin, bide asker yolu gozleyemem valla![]()
Paran yoksa benim icin zaten yoksun demek
haa o kadar paramız varmış sen çalışma tabiki yaa sorun değil![]()
Elini sallasan ellisi bunlar bilmez tabi gercegi .p
Tesekkur ederim, hosbuldum:dyg:Hoşgeldin
şimdi açıldı gördüm.
Görmez olaydım.
Durum bu kadar kötü öyle mi?
Ben olmam. Çünkü forumda 612 tane aşkım var bu yüzden fazla olur. (O kadar üye varmıydı yau .ss)
Acilen sana sevgili bulmalıyız
Bazı kahramanların ortak özellikleri var.
İsimlerinin önüne @ koyunca hemen yardıma koşuyolar. Bak deniyelim.
@ilahimorluk, @Classiic, @feveran, @Nietzsche @Misanthropic,@donatello.
Forumun kahramanları sizlere ihtiyaç vaaar. Dıt dı dııııt, dırı dı dııııt.
.ssss
Demistim herkes burda diye .)Annemmmmmmmm canim annem kimse de demiyoki annen burda ayagini denk al kirar kemiklerini verir elinevalla hepsi saka, niyeti ciddi olan senden istiycek beni
![]()
Ne gibi hizmetleriniz var, anlatabilir misinizHaha len ne adamsın he..Bu arada ben bekar ve güzel bayanların yardımına koşuyorum biline.. :d
Ne gibi hizmetleriniz var, anlatabilir misiniz![]()
Herkes dedigin kim ki yabanci degil onlarBurada herkesin önünde mi ..![]()
Herkes dedigin kim ki yabanci degil onlar![]()
Laf soz edecegi alnindan operimYok ya şimdi laf olur söz olur sen burayı bilmiyorsun..Bunu daha geniş zamanda konuşuruz..
Biraz zaman geçir anlarsın bu dediğimin ne anlama geldiğini nasılsa..