Yani şu an bana hakaret ettin ya, ben bu kadar basit mi düşünürüm.. üzdün enciSöylesene neymiş?
Kadın olmamız mı? Djjfjfj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani şu an bana hakaret ettin ya, ben bu kadar basit mi düşünürüm.. üzdün enciSöylesene neymiş?
Kadın olmamız mı? Djjfjfj
Eee tamam söyle kfjgjYani şu an bana hakaret ettin ya, ben bu kadar basit mi düşünürüm.. üzdün enci![]()
Haklısın bu defa.. :d@angie Neden spoiler veriyorsun ang? En azindan spoiler icine al mesaji.
Ben izlemeyecegim ama izleyecek kizlarimiz vardir illaki
Sisterim sen de 6374 tane dizi izliyorsun.Haklısın bu defa.. :d
Deftere yazıyorum.. :dSisterim sen de 6374 tane dizi izliyorsun.
Nasıl aklında tutuyorsun hepsini birden.
Run yine haklı dimi..Ya twitterda zaten yemişlerdir nfjfjf hep editleri var. Bir tanecik şeyden spoi olmaz ya
Ne konuda? HfjfjdRun yine haklı dimi..
O daha berbatmış. Okumadım ama bir bakacağım…Kitabı neydi ki dizisi ne olsun. Kemalin sapıkça yıllara yayılan takibi, Füsun’un eşyalarını biriktirmesi vs düpedüz sapıklık. Bunu “büyük aşk” olarak estetize etmek de ahmaklık. Sanki bir de “sessizlik” rızaymış gibi yansıtıyor sn Pamuk. Iyk.
Pamuk da bunu fark etti ki bence Kırmızı Saçlı Kadını yazdı sonradan.
Zaten o editler çıktı çıkalı hiç bir şeyin tadı kalmadı masumiyet angi3Ya twitterda zaten yemişlerdir nfjfjf hep editleri var. Bir tanecik şeyden spoi olmaz ya
Dedik ya Twitter'da show yapar ergenler..Ne konuda? Hfjfjd
Evet haklısın cjjfjDedik ya Twitter'da show yapar ergenler..
Ondan bahsediyorum..