Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben izlemeden önce okumaya başladım Ayşemin tavsiyesi üzerine, şu an 200'cü sayfalardayım bitince izlerim ;dMasumiyet müzesi izleyenler sırasız liste.
Aze, angie, Lena, Marla, Jayus
Bilin bakalım ortak özellikleri nesöylemem..
Aiyy bebeğimsin....matruşka gibiyizzz dimiğğ....Ben izlemeden önce okumaya başladım Ayşemin tavsiyesi üzerine, şu an 200'cü sayfalardayım bitince izlerim ;d
Hem neymiş ya ortak özelliklerimiz, @Marla ile ikiz gibiyiz çok benziyoruz gerisini bilemedim xjxhxbxn
Ay evet ya, şıp demişim burnundan düşmüşüm..Aiyy bebeğimsin....matruşka gibiyizzz dimiğğ....
bu arada füsun tam bi ruh hastası artist olucam kendini öldürdü....aileside ayrı sjxnsj kemal için bişi demiyorum.......büyük konuşmayalım başımıza gelir sjs
Seni yerimmshxjAy evet ya, şıp demişim burnundan düşmüşüm..
Yavrum spoiler verme ya dur xjxhxbxndhcj
Kemal'i ben de asla yorumlamak istemiyorum düşman başına bile denmez onun için ;dd
Kitabı oku, bizimkiler beceremez dizi ve film işlerini.Ben izlemeden önce okumaya başladım Ayşemin tavsiyesi üzerine, şu an 200'cü sayfalardayım bitince izlerim ;d
Hem neymiş ya ortak özelliklerimiz, @Marla ile ikiz gibiyiz çok benziyoruz gerisini bilemedim xjxhxbxn
Kitap gibisi yok evet, çoğu kitabı okuduktan sonra filmini izlerim hep asla aynı duyguyu geçirmez. Okurken ağladığım kitapların filimlerini düz duygusuzca izliyorum..Kitabı oku, bizimkiler beceremez dizi ve film işlerini.
Bugüne kadar yüzüklerin efendisi serisi dışında kitaplardan uyarlanan hiçbir dizi ve film tat vermedi bana.
Tabii yine de sen bilirsin. Kitabın verdiği hazzı hiçbir şey vermiyor.
Müzesi de var zaten..ben bunu müze sanıyordum geçen sevgili Marla bahsetti müze sevmiyorum deyip reddettim.
mort üstüne mort oluyorumMüzesi de var zaten..
Ölme hayır izin vermiyorum, kitabını oku sen de ;dmort üstüne mort oluyorum
müsadenizle şu tarafa öleyim
ben bunu müze sanıyordum geçen sevgili Marla bahsetti müze sevmiyorum deyip reddettim.
tam onu yazmaya girmiştimmm! cin misin nesinnnn :ssmarla kim ki zaten