Sözlük Masumiyet Müzesi

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Spoi yememek için yorumları okumuyorum…
Henüz başlayamadım çnkü.

izledim bitti
füsun'u sevmedim, çok eğretiydi .p
diğer oyuncular gayet başarılı, hikaye zaten güzel

Pasalı hatrına ızledıgım bır dızı oldu ama asırı derece de rahatsız edıcı bır sapık Kemal .
Fusun desen duydugu ask degıl sınıf atlama telaşı .
Ask dıye bunlara aldanmayın lutfen .
Alma verme dengesı gıbı bır seydı bu maalesef.

Kitap kitapçılarda hep bulunuyordu
Müzesi desem sokağında kimse yoktu neredeyse.
Her şey bi Netflix popülizmine bakıyormuş.
Ne okudum ne izledim ne de müzesine girdim.
(sonbaharda kapısından dönmüştüm amaaaan girilmez deyip.)
Düşüncem değişmez.

Masumiyet müzesi izleyenler sırasız liste.
Aze, angie, Lena, Marla, Jayus

Bilin bakalım ortak özellikleri ne :) söylemem..
Ben izlemeden önce okumaya başladım Ayşemin tavsiyesi üzerine, şu an 200'cü sayfalardayım bitince izlerim ;d
Hem neymiş ya ortak özelliklerimiz, @Marla ile ikiz gibiyiz çok benziyoruz gerisini bilemedim xjxhxbxn

Ben izlemeden önce okumaya başladım Ayşemin tavsiyesi üzerine, şu an 200'cü sayfalardayım bitince izlerim ;d
Hem neymiş ya ortak özelliklerimiz, @Marla ile ikiz gibiyiz çok benziyoruz gerisini bilemedim xjxhxbxn
Aiyy bebeğimsin....matruşka gibiyizzz dimiğğ....
bu arada füsun tam bi ruh hastası artist olucam kendini öldürdü....aileside ayrı sjxnsj kemal için bişi demiyorum.......büyük konuşmayalım başımıza gelir sjs

Aiyy bebeğimsin....matruşka gibiyizzz dimiğğ....
bu arada füsun tam bi ruh hastası artist olucam kendini öldürdü....aileside ayrı sjxnsj kemal için bişi demiyorum.......büyük konuşmayalım başımıza gelir sjs
Ay evet ya, şıp demişim burnundan düşmüşüm..
Yavrum spoiler verme ya dur xjxhxbxndhcj
Kemal'i ben de asla yorumlamak istemiyorum düşman başına bile denmez onun için ;dd

Tekrar izleyip o büyüyü bozmak istemiyorum çok güzeldi bir süre etkisinden çıkamadım..

Alışveriş diyenlere itibar etmeyiniz hayat zaten böyle bir yer değil mi.. .p

Kitabı oku, bizimkiler beceremez dizi ve film işlerini.
Bugüne kadar yüzüklerin efendisi serisi dışında kitaplardan uyarlanan hiçbir dizi ve film tat vermedi bana.
Tabii yine de sen bilirsin. Kitabın verdiği hazzı hiçbir şey vermiyor.

ben bunu müze sanıyordum geçen sevgili Marla bahsetti müze sevmiyorum deyip reddettim.

Kitabı oku, bizimkiler beceremez dizi ve film işlerini.
Bugüne kadar yüzüklerin efendisi serisi dışında kitaplardan uyarlanan hiçbir dizi ve film tat vermedi bana.
Tabii yine de sen bilirsin. Kitabın verdiği hazzı hiçbir şey vermiyor.
Kitap gibisi yok evet, çoğu kitabı okuduktan sonra filmini izlerim hep asla aynı duyguyu geçirmez. Okurken ağladığım kitapların filimlerini düz duygusuzca izliyorum..

Geri