Sözlük Masumiyet Müzesi

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Orhan Pamuk’un eseri.
Netflix dizi çekmiş ve yayınlandı. Kemallllll TC erkeklerinin özeti olmuş.
Dizinin sonunda Füsun’un içtiği sigara izmaritlerini toplayıp biriktirmiş hasta yaaaa… 4213 adet izmarit…….. Nasıl bir saplantı bu ya…
Ben kitabına da başladım. Senaryo kitapla baya uyunlu ilerliyor.

Dipnot: Minaaaa kocan olayyyy tadını çıkar.

Kitabı da bitir ayşo çok güzel ilerliyor adım adım olunca her şey kitapta yavaştan maalesef kemali sevmeye başladım. Acıma duygusu ağır bastı bende galiba...
daha diziye başlamadım ama yüksek ihtimal selahattin paşalının masum yüzü ile iyice seveceğim.....
Uf şimdi müzesine doluşurlar diziden sonra üşenmezsem bi ara oraya da gitmek lazım.

Yani ne bileyim birine çok aşığım diye ağzına aldığı sigarayı da biriktirmem. Ben mesajlarını bile okuduktan sonra siliyordum…
@Aze ile günlük gibi Kemal’e giydiririz artık… Namı diğer Kemal’ler isterlerse kusura bakabilirler…

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Kemal dediğiniz adamı Selahattin Paşalı oynuyormuş, adam çok iyi ya ondan nasıl nefret edilir ki. Merak ettirdiniz ;d

Yani ne bileyim birine çok aşığım diye ağzına aldığı sigarayı da biriktirmem. Ben mesajlarını bile okuduktan sonra siliyordum…
@Aze ile günlük gibi Kemal’e giydiririz artık… Namı diğer Kemal’ler isterlerse kusura bakabilirler…
Adam müze açmış kadın adına müze.......kadınlara yaranılmazzz..... kendi kendini bitirdi salak kemal jsdhjsjdf

Reytingler yerde olur muhtemelen.. sosyal medya için izleyecek şimdi kızlar bunu.
Ergenler edit yapacak falan haah.
Tamam kitabı sen okudun, tamam sen kitap kurdu, evet sen kitap sever birisin.. off ilk bölüm başlamadan millet yazıp çizmeye başladı.
Burada bile konusu açıldı.. gerçi bu forumda taşacak deniz diye dandik bir diziye 20 sayfa yazı yazıldı :)
Evet beni linç edin.. izlemem ben by.

Adam Fenerbahçeliiiiiiiiiiiii
Ben bu adamı nasıl sevmeyeyimmmm
Ha öyle vıttırı vızzık takım tutucu değil

Geri