ÜSözlük Mastor

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bence @kLara ya laf sokalım. Öyle bir mesajını gördüm. Klaraya laf sokanı görürsem fena yaparım diye. Klaraya laf sokarsak gelir xd ay bu kıza da şaf sokulmaz ki şimdi. klara ponçik pandam.

mastor gelsene be az şenlensin forum

Bence @kLara ya laf sokalım. Öyle bir mesajını gördüm. Klaraya laf sokanı görürsem fena yaparım diye. Klaraya laf sokarsak gelir xd ay bu kıza da şaf sokulmaz ki şimdi. klara ponçik pandam.

mastor gelsene be az şenlensin forum

bana nasıl kıyıcan angie mm ;( seni seven kalbi gel de kır ! ;d
Mastoru kandırmaya çalışalım bi :D

Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama şu forumun neşe kaynağı, temel taşlarından biri diyebilirim. Çok rahat, olması gerektiği gibi. Nerde ne konuşacağını bilen ama mizah yeteneği olağanüstü bence. Ayrıca geçmiş tecrübeleri fazlasıyla mevcut ve bu kendisine çok şey katmış. Bunu anlamak zor değil. Seviliyorsun.:)

Argo konular acmasi ile meshur. Her foruma lazim

Nikini gördüğüm ilk zamanlar aklıma muzip bir kelime gelirdi ama tamamen bilinçaltımın totoşluğundan. Sabır gösterilecek insandır. Sabretmezseniz adamı yanlış tanıyabilirsiniz. Sabrederseniz bir ADAM tanırsınız.

Mastor seni cok seviyorum annem.
Hüznünü ve duygusalligini,sacmalamanin ardinda gizler o.

Bir karis boku tasiyamiyoruz karnimizda.
Omuz basilarina asik birey kim, biz kim?
Cok özledim.

Forumlar birleştiği zaman bana çok laf atmıştı Mastor bey her mesajında bir Aze her mesajında bir giydirme...
Sonra gittim,yav senin derdin ne atarıyla kendisine,
kısa bir süre kendisiyle sohbet etme imkanım olmuştu bu nedenle.
O kadar farklı biri ki burada yansıttığı duruş ile hiç alakası yok.
Birilerine öfkeyle küfrettiği zaman en çok ben sinirlenmiştim ona aslında,çünkü onunla sohbet ettiğim zamanki ile burada olan mastor aynı değildi.
Umarım tekrardan yine gelirsin,ben sözlerimin arkasındayım ki sana da açıklamamı yaptım sen bana yazdığımın hesabını sorduğun zaman,o gün olanlar yanlıştı diye.
O yüzden içim rahat bir şekilde buraya yazıyorum.

Kendine çok iyi bak,benim gibi ermeni kökenli arkadaşını kaybetmek istemezsin belki bir gün gelirsin...

Birisine kızmış olmalı. Eskisi gibi durmuyor forumda. Yeni forumlar mı keşfettin trrreekkk? :d

"Ölü canlar diyarina,ölmeden gelen bu adam da kim?"

Nerelerde yine acaba? :)

racist-cat-hitler-hates-black-people-growls-13992092425.gif

Bu forumun en faydalısı, hep bilim peşinde. açtığı başlıklarla var olmayan beyinleri bile fırtınalara sürükleyip insanın ufkunu genişletir.

Geri