ÜSözlük Mastor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet
Masdor'un titreşim alanina girdik.

Bana güzel bir hikaye yolladi @kLara hanimcigim,Mastor.
Senle konusmayi bitirdikten sonra.
Nadide Gülpinar ile Cemal Şafii hakkinda.

Mastor valla cok özlenion.

Gizli gizli izliyomuş.
Kacin kurasiyiz biz olm?

Bazi arkadaslar foruma geldiginde kendini “ Bulent Ersoy “ zannediyor. Buraya girerek forumu sereflendirdigini, mubarek elleriyle bastigi klavyesiyle adeta kalite uzerine kalite kattigini dusunuyor. Berat arkadasta biraz boyle maalesef. Kendisine hayatinda basarilar dilerim.

Bazi arkadaslar foruma geldiginde kendini “ Bulent Ersoy “ zannediyor. Buraya girerek forumu sereflendirdigini, mubarek elleriyle bastigi klavyesiyle adeta kalite uzerine kalite kattigini dusunuyor. Berat arkadasta biraz boyle maalesef. Kendisine hayatinda basarilar dilerim.

X beycim.
Bütün userleriniz biraz öyle degil mi?

Ayagini yorganina göre uzat dostum.

X beycim.
Bütün userleriniz biraz öyle degil mi?

Yani tabi ki butun kullanicilarimiz bizim için degerli. Hepsi bir renk bir hava katiyor foruma.

Benim soylemek istedigim kapris yapmak. Ben olmasam varya aaah ben olmasam ortada forum morum kalmaz. Ee yoksun iste duruyoruz yerimizde. Mesele bu. Yoksa Ben Berati gercekten severim.

Adamin yoklugu bile olay. skljskkj
Berat’ın da dediği gibi adeta foruma doğan bir guneş .ddddd

Yani tabi ki butun kullanicilarimiz bizim için degerli. Hepsi bir renk bir hava katiyor foruma.

Benim soylemek istedigim kapris yapmak. Ben olmasam varya aaah ben olmasam ortada forum morum kalmaz. Ee yoksun iste duruyoruz yerimizde. Mesele bu. Yoksa Ben Berati gercekten severim.

Anladim sizi X hasmetmeap.
Herkesin yeri dolar.
Euroluk olamadi kimse.Kehkeh.

Türkçe çocuk şarkilari dram kardesim dram.

Mutluluk sevinciiii hep eskindendi aman amannnn
Derdinin birine binler eklendi aman amannnn.

Chopin kadar olamadin.
Madem aci cekmek istiyorsun George Sand gibi hanim bulacaksin.

Geri