ÜSözlük Mastor

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Süresiz ban istemio.
Bu böyle biline:D

Mastor kardeşim sakın unutma. Yöneticiler gelip geçici, bugün var, yarın yoklar. Ama sen ben o bu forumun direkleriyiz, hiçbirine küsmeye değmez.
Kimler geldi geçti, gülseler, iftler, hümalar bilmem neler nerdeler ??? Hepsi hayal oldu, ama biz dimdik buradayız ! ;)
Anlık yöneticiye kızıp forum muhabbeti bırakılmaz. Yinede sen bilirsin, ama değmez. Gel şamatamızı yapalım ;)
Eğer Hatem bizi trollüyorsa Allah onu TOP etsin !

Almi hanımın önerisi güzelmiş aslımda.
Mastor’u onursal yapabilirseniz belki kararı değişebilir :nopsrn:
Hatem de özel üye olmalı.
Bi’düşünsün bunu bence,adminlerimiz.

Süreyya hanımcım yapmayın lütfen:D

Adam yokluğunda bile güldürüyor ya. Nasıl birleşsin lan sen :)

Üff:D

yUjjm8.jpeg

hatem kökten kurtulmaya çalışıyor gbi geldi.

Eğlencesi kaçtı, gidiyorum ben çocuklar, hoşçkln :kaç:

Insanlari duzeltmek icin ilginc bir yontemi var, mesela imla hatasi yapildigini fark ettiginde o daha abartilisini yapiyor ki kisi kendini fark etsin diye. Sakinmiyor sozlerini, cumleleri her yone cekilebiliyor fakat cok dert ettigini sanmiyorum. Ilginc tiplere gaz vermeyi sever ( haklisin sensin ) der ve bence sinsice guler gelismelere. Eglenceli, umursamaz, pratik zekali biri oldgunu dusunuyorum.

Edit ; dusunen dede avatarlarini pek sever .p
Sey geldi aklima bunu okuyunca, Hasan ile Huseyin'in abdest alma kissasi .) Hos benzetmek simdi uygun olmaz Mastor'a ama yontem sekli benziyor.

Benim asil sebebi ziyaretim Anna hanimi bi sekilde buraya getirebilme ve bu hususta mutabakata varabilma imkani...

Sen banlanma ben banlanırım senin yerine. Küfür edeceğin zaman sen söyle ben ederim. Senin ağzına küfür yakışmıyor :(

Cok özledik diycemde içimden gelmiyor ki ya hshshsjsnhd

Pamphilos.
Ay aman höf.
Biraz secici ol.

Gerçekten evet demek istiyosan asla hayır deme..

#özlüsözlerdebugün

Hayır bence o bir sarımsaklı kereviz salatası.

Geri