ÜSözlük Mastor

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bay Mastor..

Bir de buradan ayar verelim;
Hayır anlamadığım sizin havanız kime beyefendi. Forumda bir içmeler , yok sağda sızdım solda kalktımlar. Şo tarafimda üzümüm şo tarafimda rakım. Sol üstten yelpazem sağ alttan minderim. Hayat size güzel vallahi..

Geçelim bu kısımları ben senin ciğerini bilirim cigerini:)
Şaka bir yana madem üye sözlükteyiz amacına uygun kullanıma başlayalım.

Mastor, sizin ayyas oldugunuz kadar benimde deli taraflarım vardir. O yüzden belki de kimyamız uyuyor. Bu forumda arkadaşlığından keyif aldığım, sohbetinden sonra hep gülümsediğim yazdıklarında art niyet aramadığım olmadığına da emin olduğum , kafa dagitmak icin girdigimiz bu mecrada :)) kafa dagitmama vesile olan , güzel arkadaşım.
Seni bu kadar tanımak yetiyor zaten hayat sana güzellikler, buzlu rakı ve sakiliğini yapacak güzel insanlar göndersin.
Senin icin birkaç virgül kullanip satır başları falan yaptım :) kıymetini bil..

Oldukça merak ediyorum kendisini nasıl yaşar, ne yer ne içer ?

Komplike duygulu bir birey:D

Berat yönetime küsmüş sanırım, geri gelmek istemediğini ve süresiz banlanmak istediğini söylüyor. Konu ile ilgili kim yardımcı olabilir?

Ben aracıyım, elçiye zeval olmaz. Bilmiyorum öyle söylüyor. Bende konuşuyorum saçmalama olm manyak mısın diye ama yok. Adam kararlı. Süresiz ban istiyor.

tanım: yine, yeniden siyasi 1 güne kurban giden şahsına muamezekar forumsal kullanıcısının nickname'i.

Evet ben de ısrarla sensiz olmaz dedim ama maalesef süresiz ban isteminde kararlı.....

Berat yapma bunu bize ya:( skhf.

Kim çılgınca konu açıp forumu ayakta tutacak şimdi....
Hayır ben yönetimin yerinde olsam, buralar Mastor beysiz in cin top oynar diye kensine basardım bir Onursal üyelik şeysi....

[YOUTUBE]oGPvjTJrMeM[/YOUTUBE]

Üf tüm sihri bozdun şu an Lari :liv: ben negzel yemiştim...

Geri