ÜSözlük Mastor

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Atayız olmasa güzel insan .s.s
Mizahını seviyorum. Çok okuması da kayda değer bir yönü.
Böyle avatarındaki gibi yunan dedeleri tipi şekilleniyor gözümde onu zihnimde tasavvur edince. Genç, yakışıklı biri çıkarsa kahrolurum. :p
Yorumlarını okumayı seviyorum.
Piyango çıkarsa ayfon alacağım ona. Ortamlarda atsın havasını şlkjlk
Hep burda olman temennisiyle. :p

Hayli yaratici küfürler ediyor.
Bir de bana fevri diyip duruyor ama hic alakasi yok elbette ;d

Sevildiğini ve onun gizli takipçisi olduğumu bilmiyor..(yanlış anlaşılmasın kardeşim gibi)

C6GLhfDXEAIoua8.jpg

Forumlarda genel olarak bilgi kirliliği vardır. Mastor açtığı konular ile bu hususta savaş veriyor .d Bu konuların devamlılığını bekliyorum.

Tanışmamız geç oldu.
Ama hiç gerçekleşmemesinden çok daha iyi bu durum.
Çok naif,duyarlı,düşünceli ve hassas bir yapıya sahip.
Paylaşmayı seven,elinden gelse yeryüzündeki tüm kötülükleri yok edebilme yetisine sahip ender bir kişilik.
Yüreği godaman olan bu varlık,keskin zekası ile de büyülemeyi başarıyor.
Sıkıntıya hiç gelemiyor:D
Bir toz parçasının ona verdiği rahatsızlık kadar bir tözünde merhametsiz davranışı onu melankolik bir duruma boğabiliyor.
Aristo,Sokrat ve diğerleri seninle dahada bir güzeller sevgili Mastor.
Iyiki tanıdım seni,sensible touch arkadaşım.

Üstteki yorumu gısgandım hasetlique yapmaya geldim :liv:
Maztor sen yoqqen tüm konu başlıklarını küçük harfle açmaya ve ataizmin bir din olduğunu savunmaya özen gösterdim, sefildiğini bil xd

cidden de forumun mastor beyin mizahına kalitesine ihtiyacı var he.

gamer, hatem ve mastorun olduğu bir vatsap grubunda hiç konuşmayan ama her mesajı okuyan üye olmak isterdim.

Hem imansız hem de Fenersiz :hö:

Gizlice takip ediyorum, bazı yorumlarına ağzımı gevşete gevşete gülüyorum.

Ne yazmışsın? ben ne yazmışım acaba.

ben şu an sen ne yazdın diye bakmaya geldim Lenaaa
güzel konulara devam yazmışım devam da ediyor zaten ama ben antik konuları pek sevmiyorum.

eskilerden, muhalif tabandan, çokça dirsek temasında olduğum kişilerden biri. şimdi sitede muhalefet edilecek kimse kalmamış tabi. ben ismail'in safına geçiyorum kardeşim.

Gizli müslümandır ateist kılığına girip ajanlık yapıyor iç güçler

Bu adam 20. yy da değil de, mö 300 lü yıllarda ve Adana’da doğmuş olsaydı, bugün Antik Yunan’dan değil Antik Adana’dan bahsediyor olacaktık. Adana Conoları ile değil, Antik Adana Tanrı’ları ile anılacaktı.

Ne yazmamışım diye bakmaya geldim, gidiyorum.
Gelmişken yazayım bari. Ortadoğu ve Balkanlar’ın en estetik küfürbazı mastoral bey olabilir
Teşekkürler yakşamlar

Geri