Maskeli Depresyon

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben konuya gerçek depresyon mağdurları birşeyler karalar diye girmiştim ama bakıyorum ki bircogunuz elinde elma şekeriylen konuya girip mutlu mutlu şeyler yazmışsınız.

@juju hnm ise komikli vidyo atmiş , şahsen kendisinden etkileyici bir majör depresyon anisi beklerdim.
depresyon benim alanım değil.. panik atak, anksiyete, okb sor söyleyeyim depresyon ı-ıhh..

depresyon kadar iddialı bir şeyi sahiplenemem ama herkesi güldürdükten sonra eve gidip ''her şeyden iğreniyorum'' diyen o kişi olabilirim zaman zaman çünkü her şeyden iğrenmek konusunda haklıyımdır. kendi mod düşüklüğümü, mutsuzluğumu, anlık iğrenmelerimi başkalarının hayat enerjisini emmek için kullanmayı sevmediğim için en neşeli halimle çıkabilirim karşılarına. herkes dağıldıktan sonra saatlerce kendimi üzebilirim çünkü bir şeylere üzülmeyi de hak ediyorum. mutsuzluğumu doyasıya yaşamayı da hak ediyorum. bir şeyi ağlayarak aşmam gerekiyorsa ağlamayı da hak ediyorum ama bunları bir tek kendimle baş başayken yaşamayı seviyorum. kendi içimde yaşayamadığım şeyler beni tedirgin eder.

Geri