Masaya oturmadan kadının sandalyesini çeken erkek.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Trenchcoatumu da tutabilir.

Calisma masami düzenleyebilir.

Imam Kallavi gibilerin agzini burnunu dagitabilir.

Arabamin kapisini acabilir.

En güzeli nedir bilyomusunuz,

Siz centilmenlik edip, çekmek isterken,
O'nun Mütevazilik gösterip, buna müsade etmemesi.

Saygı ve Edebin buluşması olur

nedense hoşlanmıyorummm.
ay sevmem öyle şeyleri.
Kabayım.

Masanın üzerine oturmasın diye yer gösteren erkek.

Biri öyle bir şey yapsa nasıl oturacağımı şaşırırım..

Gereksiz centilmenlik eli ayagi tutuyorsa kadin kendi ceksin... Asil bakmamiz gereken durum, kadin hasta iken, ya da bir uzvu eksik iken ona el ayak olabiliyor mu ? Eslik edebiliyor mu? Senin yedigini senden iyi biliyor mu ? Centilmenlik boyle birsey bençe...

Bir erkek her durumda nezaketli ve beyefendi olmalı sadece sandalye çekerken kapı açarken değil en ateşli tarişmada dahi uslubunu koruyabiliyorsa en zor anında hala vefasını gösterebiliyorsa vs vs vs

Daha önemli şeyler var. Gecesini düşünüp yapan da var tabi.(: Kadın buna bile takılı kalabilir. Ben kalmam ama.

O kadar büyütülecek bir mevzu değil.
Sonuçta nezaket kurallarının ilki, kadınına saygı değil midir?
Sandalye çekmekle her şey hallolsa, bu işin basit yanı olurdu.
Ama bu kadar dertse sizin için çekeriz nolcak?

Benim asistanımın arabası bozulmuştu 3 -4 gün ben Derin’i bırakmak zorunda kalmıştım. Derin’in küçük çocuğu var çocuğunu kreşe bırakmamız gerekiyordu bu yüzden çocuk kiline aldım. Derin arabadan inmesi için benim arabadan çıkıp dışardan kapıyı açmam gerekiyor tabi. İnsanlar çok meraklı olduğu için, tabii dikkat çekmiş bu durum. Baksana ne kadar centilmen bir çocuk , Derin kapını açtı şeklinde yorumlar yapılmışlar Derin’e :) Yani benim 3 /4 gün yolumu değiştirmem , yolumu uzatmam daha erken kalkmak zorunda kalmam değil de kapısını açılıyor olmamın konuşulması herhalde kadınların böyle küçük şeyleri takmasıyla alakalı.

Son düzenleme:
Bunun eleganlık, efendilik, görgü vs. ile alakası yok.

Uğraşamam.

U M R U M D I Ş I

1 olgudur.

Çeksin, otursun. Teferruata greek yok.​

Centilmence bir hareket
Sadece sandalye çekmede gösterilen centilmenlikle kalıyorsa üzücü bir durum

sakat olmadığım sürece kendi sandalyemi çekebilirim tşk.

Geri