Masaya oturmadan kadının sandalyesini çeken erkek.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cekebilir bir de ayni anda yemege baslaniyorsa ne guzel olur.

Sandalyeyi neden çekiyor ya kadın düşecek... öyle şaka mı olur.s

Sigarami da yakabilir.

derdim gözünü boyamak değil
güzel şeyler yaşamak

Daha önce sandalye çekmiş veya sandalyesi çekilmiş kimse yok ne güzel.
Evde denemelere başladım.

Özel zamanlarda olması gerekir de her mekanda yapılması zorlama nezaket olabilir ve samimiyetsizlik olarak algılanabilir.

Yalnız şöyle düşündüm de biraz özgüven istiyor. Adana'da tabla da kebap yapan kebapçı ya götürüyoruz hatunu, sandalye plastik ve tabure şeklinde, çeksem komik olur mu? Bence olmaz, centilmen biriyimdir.

Fazlasıyla lüzumsuz bir hareket, centilmenlik adı altında parlatılmasıda olayın ne derece gereksiz olduğunu zaten ispatlıyor.Ola ki karşı taraf feminist ise tartışma bile yaratabilir.

sevişmek için on takla atmam
işine gelirse

Kendi adıma samimiyetsiz ve gereksiz buluyorum.

@Lefty hanımın ilişkiler konusunda ki mesajları çok ilginç, ilgiyle takip ediyorum açıkçası. Uygulama konusunda bu kadar başarılı mı bilinmez, ama güzel yazıyor. Fazla mükemmeliyetçi yaklaşımı var.
Bende analiz yapmış gibi oldum galiba, mutlu ilişkinin sırlarını vermek kolay ama uygulamak gerçekten zor. Mutluluklar diliyorum.

@Lefty hanımın ilişkiler konusunda ki mesajları çok ilginç, ilgiyle takip ediyorum açıkçası. Uygulama konusunda bu kadar başarılı mı bilinmez, ama güzel yazıyor. Fazla mükemmeliyetçi yaklaşımı var.
Bende analiz yapmış gibi oldum galiba, mutlu ilişkinin sırlarını vermek kolay ama uygulamak gerçekten zor. Mutluluklar diliyorum.

Kendi yaşamımda deneyimlediğim ve gözlemlediklerim üzerinden ağırlıklı olarak görüş bildiriyorum. Ben de yanıldım bazı konularda ve tecrübeler edindim yoksa hiç kimse yaşamadan bilemiyor.

Bilimsel olan kısımlar ise zaten araştırmak isteyen herkesin öğrenebileceği detaylar.

İyi dileklerin için teşekkür ederim ve sana da nasip olur inşallah.

Bu arada şimdi aklıma geldi masaya oturuyorsa sandalyesini neden çekiyoruz?​

Geri