bab-ı esrar
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cok kotu ya oncelikle gecmis olsun mu denir ne denir yani cok tehlikeli ikincisi cok guzel cekmissiniz
ve Izmir de metroda fotograf cekmek yasakcok guzel kareler cikiyor ama yasak nedenini de anlayamadim
teşekkürler hem geçmiş olsun dileğiniz hem de beğeniniz içinevet çok güzel kareler çıkıyor sahiden de, ne zamandır çekmek istediğim karelerdi kısmet o güneymiş demek ki insan neyi istediğine dikkat etmeli
)))
metroda neden çekim yasak bilmiyorum daha önce denememiştim ama metroda çekilmiş birçok kareyle karşılaşıyorum. benim tercih etmeme nedenim rahatsız etmemekti çevreyi ama böyle bir olay olunca sağolsun tüm yolcular da destek oldu, yer verdi, yol açtı vs![]()
evet ama mesela benim cekmek istedigim raylar ya da trenin istasyona girerken onden gorunumu veaire yani insanlari cekmek degil derdim ozellikle gokyuzu fotoraflarini severim yani orada bir suru insandan izin isteyemem ondan onlari cekmiyorum ama bayaa azarlanmistim. tekrar elinize saglik
metro yapılır ona da bir bahane bulunur anlamış değilim hizmet var ortada ama eleştiriliyor, arıza olabilir insan yapımı ne de olsa bozulur, bozulacaktır geçmiş olsun dilekleriyle