Marmaray'da "yürürken"

Konu sahibi son olarak 4406 gün önce görüldü
Çile derken ? Konuyu anlayamadım tam olarak aydınlatırsanız olayı sevinirim. Yolda mı kaldı arıza mı yaptı ?

arıza sonrası yeraltında yaptığımız yürüyüş esnasındaki çekimlerim:)

Affınıza sığınarak bir soru sorabilir miyim: Fotoğraf çekmek yasak değil mi? Kızılay-Batıkent seferi yapan Ankara'da metrosunda bir defa fotoğraf çekmeye yeltendim, nereden çıktığını anlamadığım "lanet olası" federaller hemen etrafımı sardı. Hatta bir tanesi rayların üzerinden yukarı çıktı. Özel güvenlik olduğu için özel yakalama skill'leri var tabi. Sonra ben de, hemen Saul Goodman'ı aradım, mesele halloldu neyse ki. Bu da böyle bir anımdır.

arıza sonrası "ayrılık çeşmesi - Üsküdar" yürüyüşümüzde zaten görevli yoktu. ama herkes cep telefonları ile kayıt altına alıyordu haliyle, istasyona ulaştığımda da makine elimde olmasına rağmen kimse uyarmadı, hatta yolcular özellikle "çek çek, videosu yok mu onun" gibi teşvikleri ile motive ettiler :))) ama İstanbul da metrolarda çekim yapılıyor( legal ya da illegal:)) şimdiye dek uyarıyla karşılaşmadım sadece lunaparkta uyarıldığımı bilirim:)

Gecen pazar gunu maraton kosusu yuzunden binmek zorunda kaldim. Korkarak..
Istesen boyle kareler zor yakalardin sans mi demeliyiz sansizlik mi:p
Objektifine saglik:))))

Iyi geyik yapmıştık o gün ama :))
Tekrardan eline saglik bu güzel çekimler icin :)

Beklenen bir durumdu =)

Hoş kareler =)

Emeğine sağlık :cici:

teşekkürler, umarım bir daha arıza olmaz, böyle kareler de yakalamayız:)

Hoş kareler fakat yürümek tehlikeli değil miydi? Sanki tehlikeli diye bir şey duymuştum arızadan dolayı. Yine de iyiymiş fotoğraf çekebilmek.

elbette tehlikeli zaten marmarayın zamanından önce açılmasına da gösterilen tepkiler bu yüzden değil miydi? ama tünelde kaldığınızda başka şansınız da olmuyor. kapılar açılmadığında havalandırma da olmadığından içerde fenalaşanlar oldu, sonrası da malum uzun ve zorlu bir yürüyüş:) en kötüsü de kısa da olsa rayların üzerinde yürümek zorunda kalınan bir alanın oluşu. umarım artık gerekli önlemler alınır.

cok kotu ya oncelikle gecmis olsun mu denir ne denir yani cok tehlikeli ikincisi cok guzel cekmissiniz

ve Izmir de metroda fotograf cekmek yasak :( cok guzel kareler cikiyor ama yasak nedenini de anlayamadim

cok kotu ya oncelikle gecmis olsun mu denir ne denir yani cok tehlikeli ikincisi cok guzel cekmissiniz

ve Izmir de metroda fotograf cekmek yasak :( cok guzel kareler cikiyor ama yasak nedenini de anlayamadim

teşekkürler hem geçmiş olsun dileğiniz hem de beğeniniz için:) evet çok güzel kareler çıkıyor sahiden de, ne zamandır çekmek istediğim karelerdi kısmet o güneymiş demek ki insan neyi istediğine dikkat etmeli :))))

metroda neden çekim yasak bilmiyorum daha önce denememiştim ama metroda çekilmiş birçok kareyle karşılaşıyorum. benim tercih etmeme nedenim rahatsız etmemekti çevreyi ama böyle bir olay olunca sağolsun tüm yolcular da destek oldu, yer verdi, yol açtı vs :)

teşekkürler hem geçmiş olsun dileğiniz hem de beğeniniz için:) evet çok güzel kareler çıkıyor sahiden de, ne zamandır çekmek istediğim karelerdi kısmet o güneymiş demek ki insan neyi istediğine dikkat etmeli :))))

metroda neden çekim yasak bilmiyorum daha önce denememiştim ama metroda çekilmiş birçok kareyle karşılaşıyorum. benim tercih etmeme nedenim rahatsız etmemekti çevreyi ama böyle bir olay olunca sağolsun tüm yolcular da destek oldu, yer verdi, yol açtı vs :)

evet ama mesela benim cekmek istedigim raylar ya da trenin istasyona girerken onden gorunumu veaire yani insanlari cekmek degil derdim ozellikle gokyuzu fotoraflarini severim yani orada bir suru insandan izin isteyemem ondan onlari cekmiyorum ama bayaa azarlanmistim. tekrar elinize saglik

evet ama mesela benim cekmek istedigim raylar ya da trenin istasyona girerken onden gorunumu veaire yani insanlari cekmek degil derdim ozellikle gokyuzu fotoraflarini severim yani orada bir suru insandan izin isteyemem ondan onlari cekmiyorum ama bayaa azarlanmistim. tekrar elinize saglik

siz insanları çekmek istemeseniz de çevrenizdekiler tedirgin oluyor, ne çekiyorsun ya da beni çektin mi gibi sorularla çok karşılaşıyorum. amatör fotoğrafçılar bir hayli fazla olsa da çoğumuz henüz alışamadık sanırım:) bir de gazeteci olduğunuz sanılıyor ve bu da bir tedirginlik yaratıyor.

istanbulda da yasak raylarda çekim yapmak ama henüz tren seferleri devam ederken haydarpaşa'da birçok kez raylara inip çekim yapmıştık, yasakları çiğnemek kötü tabi önermiyorum asla :D bir tek lunapark görevlilerinden kurtulamadık öyle bir denetim var ki çantaya uzandığınızda yanınızda bitiyorlar:)

iyi yönünden bak ya, marmaranın derinliklerinde yürüdüm düşüncesi filan, güzel yani, benim de başıma gelmesini isterim bu gidişimde :D

metro yapılır ona da bir bahane bulunur anlamış değilim hizmet var ortada ama eleştiriliyor, arıza olabilir insan yapımı ne de olsa bozulur, bozulacaktır geçmiş olsun dilekleriyle

metro yapılır ona da bir bahane bulunur anlamış değilim hizmet var ortada ama eleştiriliyor, arıza olabilir insan yapımı ne de olsa bozulur, bozulacaktır geçmiş olsun dilekleriyle

eleştirilen hizmet mi yoksa birçok uyarı yapılmasına rağmen şu tarihte açacağım diye direten ego mu? eksiklikler tek tek sıralandı ise arıza olur diyip geçiştirmek, göz göre göre insanları tehlikeye atmanın bir mazereti olamaz kanımca. 15 dk kadar kapalı bir alanda havasız kaldık. orada nefes darlığı panik atak ya da kalp gibi bir hastalığı olan olsaydı? insan hayatı bu kadar ucuz değil. teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için de umarım bir daha böyle sorunlarla karşılaşılmaz.

Galiba 2 hafta beleş olduğu zaman ki arızadan bahsediyorsunuz millet hücum ettiğinden dolayı dayanamadı garibim..

Geri