Marjinal Başörtüsü Yorumu

Konu sahibi son olarak 1623 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin aptal ya da anlamadığınızı düşünmem sayın shady ön yargılı biri değilim çünkü.
Ek olarak yorumumda videoyu fazlası ile ele aldım.Tek bir yere takılı kalıp,üstüne mesajımı yanlış algılayıp beni farklı alemlerde değerlendiren sizsiniz.Evet hala diyorum,bazılarının put olarak taptığı biri.Kendi düşüncem değil ki bu,hakikat.Avrupa'da bazı kaynaklarda kemalizm din olarak geçiyor üstelik.Alay ettiğim biri var ise o da faşizan düşünceler ile insan haklarına aykırı hareket eden kimselerdir.Yanlış algıladığınız mesajımda da onlara değindim zaten.Kendimle çeliştiğim falan da yok.Milliyetçi duygularla değil de objektif olarak yorumuma yaklaşabilecek bir arkadaş olursa da ne demek istediğimi anlayacaktır zaten.

söylediklerine katılacak olsam bile videodaki tipi evladım olsa yaparken kullandığım techizatımı taşla ezerim lan. o nasıl bir mimik, duruş?

Bakın faşizan düşünceler ile alay ettim diyorsunuz ilk yorumunuzu hatırlarsanız da bazıları için eğitim imkanlarından mahrum edildi dövüldü diyorsunuz.
Bende hemen altında dedim ki; bu ülkede ideolojileri uğruna herkes dayak yedi öldürüldü, yani bunu bizlere söyleyip acımamızı mı istiyorsunuz?
Alın ben size söyleyeyim o halde 12 Eylül darbesinden önce kaç tane insan fikirleri yüzünden makinalı silahlarla tarandı öldürüldü, aslen darbenin nedeni de budur.

Ayrıca ABD'de Avrupada bu tarz durumların ılımlı karşılandığını söylemişsiniz, doğru buna katılıyorum.
"Bazılarının put olarak taptığı biri." cümlesi nedense beni aşırı derecede rahatsız ediyor, nedenini söyleyecek olursam burada dolaylı yoldan Atatürk demeye çalışıyorsunuz, ama siz bu tarz zihniyete sahip kişilerden bahsettim diyorsunuz, eğer öyle bir şey söylemek isterseniz; "Atatürk'ü putlaştıran kişiler/gruplar" şeklinde söyleyebilirsiniz, şimdi dönün tekrar bakın üstteki ve alttaki cümle arasındaki farkı görün lütfen.

Atatürk ü putlaştıran kemalistmi olur ya :D ayrıca ben kemalist düşüncenin arkasındayım onun istediği düşünce sistemine zararı veren kişi senin gibi düşünen arkadaşlar ve şu an tepede oturan arkadaş :) Putlaştıran dengesizler oluyormu oluyor arada çıkıyor onlar da istisnayı bozmuyor :) Eğer sen T.C. içinde yaşıyorsan ve bazı özgürlüklerin var ise senin o "BİRİNİN EMRİ" sözündeki o biri var ya onun ve arkadaşlarının sayesinde işte.. Eğer sen o kişiye hala "BİRİ" diye bahsediyorsan senin vatan sevgini ölçmeye gerek duymuyorum bile.. iyikide kemalist değilsin olmaman için de elimden gerekeni yaparım..

neyse fazla tartışmıyacam.. Sustum :D

Hep bi başörtüsü olayında bu kızın videosu gündeme geliyor.
Hep sürekli bi başörtüsü gündeme geldiği gibi.
Aslında anlamak isteyene çok şey anlatıyor. İnsanlara karşı olduğunu da belirtmiyor.
İtina ile ön yargısız dinlenmesi, izlenmesi gerek.
Şeklinden çok anlattıklarına bakın.

Atatürk ü putlaştıran kemalistmi olur ya :D ayrıca ben kemalist düşüncenin arkasındayım onun istediği düşünce sistemine zararı veren kişi senin gibi düşünen arkadaşlar ve şu an tepede oturan arkadaş :) Putlaştıran dengesizler oluyormu oluyor arada çıkıyor onlar da istisnayı bozmuyor :) Eğer sen T.C. içinde yaşıyorsan ve bazı özgürlüklerin var ise senin o "BİRİNİN EMRİ" sözündeki o biri var ya onun ve arkadaşlarının sayesinde işte.. Eğer sen o kişiye hala "BİRİ" diye bahsediyorsan senin vatan sevgini ölçmeye gerek duymuyorum bile.. iyikide kemalist değilsin olmaman için de elimden gerekeni yaparım..

neyse fazla tartışmıyacam.. Sustum :D

Bir konuda haklısınız mesajımı kemalizmi uç noktalarda yaşayanlar olarak nitelemeli idim,Yoksa öyle bir şey aksettirmek istemedim, Genel olarak kemalist düşünce sisteminin zararlı olduğunu dile getirmekle birlikte Atatürk'ü putlaştıranlar var demek istedim.Her kemalist put olarak görüyor demek yanlış olur elbette.
Yine zerre tanımadığınız halde desteklemediğim hükümetle aynı fikirde olduğum ithamında bulundunuz çok ilginçsiniz :D Atatürk'e bir hakaretim olmadığı halde ona ve silah arkadaşlarına hakaret etmişim gibi yardıyorsunuz ilginç. ajdghsasjdgh :D Vatan sevgimi ölçmeye gerek duyamazsınız elbette tanımıyorsunuz,duysanız dahi yazdığınız mesajlar gibi hayal ürünü olur (: Desteklemediğim yanları olsa da kendisine saygı duyarım.Onun düşünce sistemini (faşizme varmadıkça) destekleyenlere de saygı duyarım ve adı geçtiğinde de ya adı ile ya da 'biri' diye bahsederim evet.Bu bir saygısızlık değildir,nötr yaklaşımdır.Göklere çıkarılacak biri değil benim gözümde.Yaptığı askeri başarıların hakkı asla yenemez tabi.Videoda bahsedilen olaylarda başörtülü kadınlara 2. sınıf muamelesi yapan kemalistler idi.Artık istisnalar kaideyi mi bozmaz dersiniz ne dersiniz bilemem ama gerçek bu.Bu gün insanlar akplilerin her Allah deyişinde 'iyi insandır ' yargısına varmalarının nedeni (ne yazık ki )de zamanında yaşatılmış uç noktalarda ki kemalist düşüncelerin ürünüdür.Sizi tanıdığım kadarı ile ön yargısı olmayan bir insandınız,belli ve patolojik bir kesime olan hicivimden yola çıkıp beni bu denli yaftalamanız şaşırttı ama sorun değil,alışkınım.Neyse haklısınız bence de tartışmayalım daha fazla. İyi günler.

Sayın shady düşüncesinden dolayı darp edilmemeli kimse buna bende karşıyım.Ora da Atatürk'ü kast ettim evet.Atatürk'ün putlaştırıldığı bir hakikat ne yazık ki.Lafımda onlara idi.

lan hanfendi başörtülülere insan gözüyle bile bakmıyor bir de katılanlar var, la bi defolun gidin

Malın kızı mal dicem af buyrun
Aptal başörtüsüyle iktirada oynanılıyor nedir ya
Başını örten iktidarın rızasını almak içinmi örtüyor
Allahın rızasını almak içinmi ?
Ama yok şu tarz kişilikler başını örtmesin ya beyni hararet yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri