- Web sitesi
- www.instagram.com
Hahahaha yosi pastanesiHangi pastaneden aldınız![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahahaha yosi pastanesiHangi pastaneden aldınız![]()
Tsklerini sunuyor ilettimen az sarma kadar lezzetli görünüyor. eline saglık annişin.
bu konuda en sağlıklı yorumu okey ortagım olan @Blackheart 'in sarma üzerine yaptığı pozitif sunum eleştirisini tekrardan okuyabilirsiniz. zira baya isabetli bir yorum olmuştu. katılımcılar ve katılacak olanlar için yol gösterici faydalı bir mesajdı
Tarifini yazıcam bir ara psi üşenmessem nxndndyani pastaya rulokat dizmekten daha zahmetli geliyor bana cigköfte ve ya sarma... sunumda olmayı versin cağnım...
Bende yaptırmam ama pandemide tutturmuştu bende gelcem diye unutmuştu yine başladıasla anamı foruma üye yaptırmam diyenler begensin...
çok güzel bir sunum olmuş yosi...
Bende yaptırmam ama pandemide tutturmuştu bende gelcem diye unutmuştu yine başladı
Gelirse rulokatlı pastamı yedirir ama:p
Kuşkusuz ondan çok şey öğrendim ama artık boynuz kulağı geçtiannişin rulokatlı pastadan daha lezzetli şeyler yapacağından eminim... selamlarımızı ilet.
canımı çektirdi anacığın.... ellerine sağlık.Ekli dosyayı görüntüle 55432
Tabakladım böyle de at kız diyor xnnxndnsjs yine forum sevdası başladı her an üye olcak diye tırsıyorum
Canımmmm Anammmm yerimmm♡
Hahahah en çok annem sevinecek
Ne hilesi açmadım açmak istemiyorum all star yapcas:p sen pastaneciye iade et olmamis bu deYosun hile açmış