Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de konudan esinlenip yeni bi program düşündüm. "kırmızı çizgim sensin" detaylarını biraz düşüneyim de acun beyle konuşayım... hadi oylama bitsin de jüri olarak son üçe kalanları seçelim snsjjs. lari lütfen dm'e gelip neyi es geçtiğini zorla anlatma bana... ne bu ısrar canım...

Nyc utanmasaydı sadece yoğurtla katılacaktı.d

ortaya bir şey attı, devamı gelmedi. kaoscular olarak üzüldük.

Larien işin içinden nasıl sıyrılacak ben de merakla izliyorum şu an....

medya ombudsmanı yorumları görse kazanan kişiye bağlı olarak ödülün çok yakışıklı bir damat ya da çok güzel bir gelin olduğuna kanaat getirir.

Neede verdiğim oyu yosun olarak güncelleyelim lütfen.

tşk

Ben hala arife üzülüyorum... ketcabı güzel dağıtmış oysa.... üstüne de pancar dilimlemiş ne güzel şifa deposu... tabağının hakkını arasana..
zaten sadece tabağın hakkını arayabilirim, yeni almıştım a101'den, özel makarna tabağıymış :(

arif'in makarnası çok büyük haksız eleştiriye uğramış yalnız. sunum net şekilde sarmadan iyi kjjfk. sanem hanım kusura bakmayın da yani direkt tencereden çekmişsiniz. :/
bir gün ailemize sahip çıkacağını biliyordum....

1646577491596.png

Arif özenmiş bezenmiş uğraşmış, keşke 2 oy hakkım olsaydı agshdj

Aslında Sanem bilinçsiz bir şekilde iştah kabartan tarzda bir çekim yapmış. Çünkü sarmaların toplu bir şekilde tencerede bulunması azıcık süsleme ile tabakta durmasından çok daha etkilidir. Sarma denilen şeyi ayakta da tüketiriz, oturarak da. Hatta tabağa alırken bile ağzımıza bir iki sarma atarız.
O bakımdan tencerede görmek çok daha iştah açıcı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri