malumatfuruş
Gümüş Üye
arif ç: ben ne alakaaa?sevimsizlik yapma.... beni de arifç denen herifle karıştırma....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arif ç: ben ne alakaaa?sevimsizlik yapma.... beni de arifç denen herifle karıştırma....
Küçük çaplı aşçılar genelde diğerlerine b*k atarak zirveye oynar, bizim hedefimiz michelin yıldızını kapmak…arif ç: ben ne alakaaa?
![]()
Sezen kim sıktı o çiğköfteleri, senin parmak bogumuna benzemiyor..Hilal cigkoftemi yiyemedin diye kiskanma hihhhd
Kuzenim (erkek) ..pp tsk ederim hafif acili guzel geldiSezen kim sıktı o çiğköfteleri, senin parmak bogumuna benzemiyor..
Ellerinize sağlık, afiyet olsun.
verseydin de yeseydim…..Hilal cigkoftemi yiyemedin diye kiskanma hihhhd
Ay kizma Sezenim ama bu da @ArifÇ. Nin helva macerasina benziyor.1 saat once cigkofte yaptim... yarin limonlu pasta yapacagim. Onuda eklerim oylarsiniz,))
sana tribim...Ay kizma Sezenim ama bu da @ArifÇ. Nin helva macerasina benziyor.
Tadi güzeldir eminim.
yine bir şey anlamadımarif ç: ben ne alakaaa?
![]()
yine anlamadım akdaskçnHayır asla arif ç’de adanada atanamayan boks hocası gibi… yani aslında sen de ona göre joshuasın xd xd
Ayy cokmu kotu ya... tuhhh.... tamam silerim limonlu keki yaptigimda napim xddAy kizma Sezenim ama bu da @ArifÇ. Nin helva macerasina benziyor.
Tadi güzeldir eminim.
sen gülmeArif ahshgzsj
senin yerin ayrı , yarma gülmesinBen güleyim mi?
Tabagini ariyorum ,sKatılacağım sanırım, tabak düşüneyim…
Tabagin rengine oy verilir bence.. çok minnoş