Marifetli Eller Yarisiyor 6 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Ogyy

• Plesk

• Sezen

• Sux

• W

• RYMIA

• Hakan

• yoSun

• ArifÇ.

• Justice

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an karnım mı aç bilmiyorum da en çekici justice'nin pideleri gözüküyor. ona da laf söylemezsin be w.

misal @Raskolnikov makarna sever, ama salcali olani sever, simdi salca gorunce pleske yonelir diye korkuyorum ama belki sasip bana verebilir oyu sonucta benimki de hamur isi....
raskol, makarna tabağının kenarına konulan maydanozları bile ayıklayan bi adam…. yeşil şeylere asla tahammülü yok… seninkinin gideri var diye düşünüyorum ama bol salça biraz kafasını da karıştırabilir… ben de merak ediyorum şu an oyunu kimden yana kullanacak.

ayrıca hiçbir tehdit ve rüşvete gerek kalmadan, oyumu -ilk- sana vermiş olduğumu hatırlatmak isterim…

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
W resmen 7ydi 15dkda bdnimle bir olduu

Hallooooo kiz oy topluyorrr kabul etmiyorimmmm

Lefty tabiki bana verdii ..Larien seni kara listeye aldim bacii

Ya yokmu bana oy veren.. Sevenlerim nerde??????

Sezen bu ne ki run kahvehanedeki dayilari foruma uye yapip oy toplamisti........

Aaa Sampi mi bizim burada da var sampi ama bafra pidesi seklinde bunlarin ozelligi icindeki sogani kavurmadan koyuyorsun, ve tere yagini sonradan uzerine koyuyorsun pismeye yakin. Ama benim bahsettigim ince pide
Elbette yöre yöre değişiyor ve her yerde çok farklı pide çeşitleri var. Sampi'nin pidelerini çok seviyorum ve oylamada gözüm hemen pideye gitti.:)

Sampi'de en sevdiğim de aşağıdaki dört mevsim pide.

1631102699527.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri