Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ya ben eglencesindeyim .) Sonuc zaten belli onde gisiyorsunW resmen oy topluyor ben baslasam fark cok acilir![]()
Samsun pidesi yapan Sampi diye bir yerde de yedim bundan, pide bu pide.Yalniz o pide degil lefty hanimcim, yarilmis ekmegin icinde sucuk.....
dedi ve kendine oy kullandı.W ben daha kullanmadım oyumu sezen ve sen eller cebe girsin bakalım![]()
raskol, makarna tabağının kenarına konulan maydanozları bile ayıklayan bi adam…. yeşil şeylere asla tahammülü yok… seninkinin gideri var diye düşünüyorum ama bol salça biraz kafasını da karıştırabilir… ben de merak ediyorum şu an oyunu kimden yana kullanacak.misal @Raskolnikov makarna sever, ama salcali olani sever, simdi salca gorunce pleske yonelir diye korkuyorum ama belki sasip bana verebilir oyu sonucta benimki de hamur isi....
Aaa Sampi mi bizim burada da var sampi ama bafra pidesi seklinde bunlarin ozelligi icindeki sogani kavurmadan koyuyorsun, ve tere yagini sonradan uzerine koyuyorsun pismeye yakin. Ama benim bahsettigim ince pideSamsun pidesi yapan Sampi diye bir yerde de yedim bundan, pide bu pide.![]()
Elbette yöre yöre değişiyor ve her yerde çok farklı pide çeşitleri var. Sampi'nin pidelerini çok seviyorum ve oylamada gözüm hemen pideye gitti.Aaa Sampi mi bizim burada da var sampi ama bafra pidesi seklinde bunlarin ozelligi icindeki sogani kavurmadan koyuyorsun, ve tere yagini sonradan uzerine koyuyorsun pismeye yakin. Ama benim bahsettigim ince pide