İç Oğlanı
Bronz Üye
bilemedim oggycim. böylesini hiç yememiştim...ağzını kocaman açıp yiyorsun içocum...... ben sürekli kocaman şeyler yediğim için ağzımı açarken sıkıntı olmuyor........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bilemedim oggycim. böylesini hiç yememiştim...ağzını kocaman açıp yiyorsun içocum...... ben sürekli kocaman şeyler yediğim için ağzımı açarken sıkıntı olmuyor........
benimkini yemelisin öyleyse içocum..... yemen farz oldu çünkü.....bilemedim oggycim. böylesini hiç yememiştim...
Bi düşünelim ;d
Üzülme üzülme attım ilk defa hadi ;dBi düşünelim ;d
-10'a düşmüş, oy veren herkes oyunu değiştirmeye gitti.Plesk benim kaç oyum var gizlemisler:]
Canları sağ olsunnn hepsinin-10'a düşmüş, oy veren herkes oyunu değiştirmeye gitti.
Sezen'cim kafa kafaya gelirsen verdiğim oyu değiştirip sana vereceğim son gün.3 oy daha..... basarabiliriz hep beraber ♡
Hahahah degisin degisin oy ver degis oh guzelSezen'cim kafa kafaya gelirsen verdiğim oyu değiştirip sana vereceğim son gün.
SEZEN'İ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ.Hahahah degisin degisin oy ver degis oh guzel![]()
Yapın bakalımSEZEN'İ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ.