aegishjalmur
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
asdgşlsadjgşlsadgsa ya birader gece gece şu konuya attığın ürünlere bak asgari ücretBen fit beslenşyorum arkadaşlar adanadan döneli 1 hafta olacak size hayırlı işler agehhshd
Ekli dosyayı görüntüle 42817
giresun fındığı yani birde para ediyor , kyksı bile bitmedi :loggy’nin fındıkları bende olsaydı 135 şubeli burger zinciri kurardım… vizyon…
Hep derim kefenin cebi yok… parayı artık 60ından sonra inenleri kaldırmaya harcayacak .(giresun fındığı yani birde para ediyor , kyksı bile bitmedi :l
geleceğin yabanisi 7km konuları açar artık asdfgjsagasHep derim kefenin cebi yok… parayı artık 60ından sonra inenleri kaldırmaya harcayacak .(
o istihbaratın kaynağına iyi bak derim. benim hazır mantı kullandığıma dair beyanım yok.ben hamur mantı delisiyim. mantının hazır olduğunu okumuş olmasaydım oyum onaydı.
ben o hamburgerle gay çıktıysam ahdjskalmurun bu hamburgerle travesti çıkması lazım....... boş yorumlar işte...... testesterondan başka bi şey görünmüyor bu hamburgerde......Evet sos için vakit kalmamıştı xd
lütfen benzetme bir şeye agshhshshs avakadolu hamburger paylaşayım içimiz açılsın xd
Ekli dosyayı görüntüle 42816
istihbaratın kaynağı sizsiniz efendim dfj. anneniz mi açtı mantıyı…o istihbaratın kaynağına iyi bak derim. benim hazır mantı kullandığıma dair beyanım yok.
bilinsin.
oggy'nin hamburgeri net daha iyi, içinde pastırma da var daha çok protein içeriyor.