“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 3

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya su konuda ya run banlanir ya ben :dd sinirimi bozmaya calisiyor
Ban listesine bakabilirsin benimle tartışma yapanların hepsi orada canım.
Emek yok dediğin yemekte bugün görsel attım, salça ben yapıyorum, pul biber ben yapıyorum, aklına gelen hemen hemen her baharat bana ait. Üstelik içinde olan sebzeler bana ait canım.
Salça lazım mı? Pul biber lazım mı?
Bana laf atınca nasıl like alıyorsun, benim hayranım çok canım.. sen o yarışma da ben olmasam beş oy alamazsın, küçük düşünen küçük beyinler ben birinci olmayayım diye mücadele verdi, neyse arada ban listesine bak birkaç oy kaybettin hahahah.
Benim o yarışmada tek keyfim sendin biliyorsun, o yüzden ben bu sefer başkasını desteklemek istiyorum.
Sensiz tadı olmaz Nilüfer lütfen katıl..

Küçük beyinler büyük soğana karşı.

görselden çok sohbet döndüğü için kimler katıldı anlayamıyörüm ki ben...
neyse sırf yeşillik olsun diye ben de magnolia diye yola çıktığım ama magnolia olduğundan emin olamadığım tatlımla katılayım bari.
o çileğin bir kalp olduğunu anlayabilen üst düzey gözlere gelsin... <3
ay ilk defa bi şeye katılıyorum, fonda geee-lin eee-vi çalıyor.
IMG-20190424-WA0007mg.jpg

Ban listesine bakabilirsin benimle tartışma yapanların hepsi orada canım.
Emek yok dediğin yemekte bugün görsel attım, salça ben yapıyorum, pul biber ben yapıyorum, aklına gelen hemen hemen her baharat bana ait. Üstelik içinde olan sebzeler bana ait canım.
Salça lazım mı? Pul biber lazım mı?
Bana laf atınca nasıl like alıyorsun, benim hayranım çok canım.. sen o yarışma da ben olmasam beş oy alamazsın, küçük düşünen küçük beyinler ben birinci olmayayım diye mücadele verdi, neyse arada ban listesine bak birkaç oy kaybettin hahahah.
Benim o yarışmada tek keyfim sendin biliyorsun, o yüzden ben bu sefer başkasını desteklemek istiyorum.
Sensiz tadı olmaz Nilüfer lütfen katıl..
Kusura bakma ama centilmence yarismiyorsun, insanlari tahrik ediyorsun bu yarismada, belki bu yuzdendir bir dusun.

Kusura bakma ama centilmence yarismiyorsun, insanlari tahrik ediyorsun bu yarismada, belki bu yuzdendir bir dusun.
Şu forumda benden centilmen adam yok, bana kanıt ile gel. Şu haraket centilmenlik dışı de, öyle aldığın birkaç yancı beğenisi haklı olduğunu göstermez.
Net olalım hanfendisi, söylemlerin altını doldurmak gerek.
Evet güzel tahrik ederim, ama bunu eğlence işlerinde yapmam.

daha katılan olur iç oğlanı, bence bekleyelim.

Şu forumda benden centilmen adam yok, bana kanıt ile gel. Şu haraket centilmenlik dışı de, öyle aldığın birkaç yancı beğenisi haklı olduğunu göstermez.
Net olalım hanfendisi, söylemlerin altını doldurmak gerek.
Evet güzel tahrik ederim, ama bunu eğlence işlerinde yapmam.
Run bu konuda tartismak istemiyorum, kucuk dusunen kucuk beyinler demen bile yeterli, oy veren herkesi hedef haline getiriyorsun, gercekten ayip ediyorsun artik.

Mesela yancı @Larien centilmen olmadığımı düşünüp beğeni veriyor, verebilir tabii ki. Kendisine daha önce küfür edildiği için ağlıyordu forumda, ama kanka olduğu havayı dişleyen adam küfürler edip ban yediğinde neredeyse yas tutarak haksız ban diyecekti.
Kendilerine yapılınca tu kaka ama başkalarına olunca oyna devam.

sarma bana, he he aynen.
saldırganlaşma.

Son düzenleme:
Run bu konuda tartismak istemiyorum, kucuk dusunen kucuk beyinler demen bile yeterli, oy veren herkesi hedef haline getiriyorsun, gercekten ayip ediyorsun artik.
Hedef olmaktan korkan kim? Sen bir laf diyorsun altını doldur, bu kadar hırs yapmaya gerek var mı? Ben daha önce sana mesaj da attım eğleniyorum diye ve beni tanıyan birisin. Asılsız ithamlarda bulunursan karşına geçerim maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri