Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haahaha seni seviyorum hocamdestekleyeceğim tabağı açıklıyorum... öncelikle, heisenberg'in san sebastian'ı gayet güzel ama masterchef izlemek türk aile yapısına zarar veriyor diye düşündüğü için onu desteklemicem. ayrıca süslemesini de tam masterchef tarzı yapmış. gizli gizli masterchef izlediği ortada...
şu yanık ciğerin kazanmasını sağlarsam gerçek bir savaşçı olduğum ispatlanmış olacak diye düşünüp run'ı desteklemeye karar verdim. iç oğlanı tabak koyarsa döneklik yaparım tabii ki. <3
şey waticim.Lenosum pastanenin adini saklasaydin bari :ddd
Lenosum pastanenin adini saklasaydin bari :ddd
bi dahakine de baklavasıyla... yani altın üye baklavamla katılırım kamki xdaltın pastanesi erzurum'da meşhurdur, baklavası da güzel lenacım keşke ondan alsaydın yarım kilo xdd
Run varken yarismaya katilmak mi ? Tovbeler olsun :ddSon sampiyon olarak unvanini korumak icin ringe cikmalisin. WINNER’lik bunu gerektirir
Canım oraya ben maydanoz koysam 20 oy alır zatenSoylemeyim soylemeyim diyorum ama cigerle yarismaya katilmak neyin kafasi allasen, kavurup koymussun, gecen seferde butun sogani atmistin barbunya icine. Yani emek yok, gorsellik yok, lezzet zaten ben ciger sevmem...