“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 3

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altın pastanesi adına katılım var sanırım :)

destekleyeceğim tabağı açıklıyorum... öncelikle, heisenberg'in san sebastian'ı gayet güzel ama masterchef izlemek türk aile yapısına zarar veriyor diye düşündüğü için onu desteklemicem. ayrıca süslemesini de tam masterchef tarzı yapmış. gizli gizli masterchef izlediği ortada...
şu yanık ciğerin kazanmasını sağlarsam gerçek bir savaşçı olduğum ispatlanmış olacak diye düşünüp run'ı desteklemeye karar verdim. iç oğlanı tabak koyarsa döneklik yaparım tabii ki. <3

destekleyeceğim tabağı açıklıyorum... öncelikle, heisenberg'in san sebastian'ı gayet güzel ama masterchef izlemek türk aile yapısına zarar veriyor diye düşündüğü için onu desteklemicem. ayrıca süslemesini de tam masterchef tarzı yapmış. gizli gizli masterchef izlediği ortada...
şu yanık ciğerin kazanmasını sağlarsam gerçek bir savaşçı olduğum ispatlanmış olacak diye düşünüp run'ı desteklemeye karar verdim. iç oğlanı tabak koyarsa döneklik yaparım tabii ki. <3
haahaha seni seviyorum hocam :) öyle moralsiz öyle yüzüm asık halde yolda yürürken nasıl yüzümde gülümseme oluştu. Teşekkürler malumat hanım, ayrıca biz Adanalılar böyle her şeyi çok pişmiş severiz.
@İç Oğlanı kırmızı çizgimiz, ben de desteklerim onu.

Geçen yarışmada bir takım illegal haraketler oldu. Bu sefer temiz olsun. Herkese başarılar diliyorum. Oy isteyene vermem kesinlikle.

altın pastanesi erzurum'da meşhurdur, baklavası da güzel lenacım keşke ondan alsaydın yarım kilo xdd

Katılan arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın o halde sevgiler

Bende bununla katılayım.. şerbetsiz hali ama görseli bunda güzel
xZLWpb.md.png

Euro verip hayatımız boyunca görmediğimiz nickleri gösterdin W hanım :) bunun için teşekkür ederim.
Senin adına dikilen ağaçlar ne durumda acaba merak ediyorum..

Soylemeyim soylemeyim diyorum ama cigerle yarismaya katilmak neyin kafasi allasen, kavurup koymussun, gecen seferde butun sogani atmistin barbunya icine. Yani emek yok, gorsellik yok, lezzet zaten ben ciger sevmem...

• Beğen
Tepkiler: f5
Soylemeyim soylemeyim diyorum ama cigerle yarismaya katilmak neyin kafasi allasen, kavurup koymussun, gecen seferde butun sogani atmistin barbunya icine. Yani emek yok, gorsellik yok, lezzet zaten ben ciger sevmem...
Canım oraya ben maydanoz koysam 20 oy alır zaten :)
Sen ciğer kavurma dan ne anlarsın ya, hayatında yaptın mı :) ben akşam yaptığım yemeği sofrada önüme koydum çektim. Uluslararası yarışma mı yapıyoruz, senin kamkiler olmasa 2 oy alırdın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri