“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 3

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciğeri aldım eve dönüş yapıyorum, bu ciğere oy vermeyen de ne bileyim ya.
Üç farklı teknik ile pişirme yapacağım, ayrıca ilginç baharatlar ile tat veriyorum. Karamelize soğan ile değişik bir sos dökeceğim içine.
Nilüfer geçen yarışmada Euro verdin millete kazandın, elimde ekran görüntüleri var :)
Daha coooook iftira atarsin :D bence benden cok siri ve basak kazandi, gizli kahramanlarim benim .)

Daha coooook iftira atarsin :D bence benden cok siri ve basak kazandi, gizli kahramanlarim benim .)
Ya beni kandırdığın gibi evlenince altın takacağım demişsin oy veren herkese :)
Sen önce market önünde yatan dilenci adama 5 Euro ver :)
Benim altından düşersin Nilüfer hanım, biraz hayır yap yerime.

Ya beni kandırdığın gibi evlenince altın takacağım demişsin oy veren herkese :)
Sen önce market önünde yatan dilenci adama 5 Euro ver :)
Benim altından düşersin Nilüfer hanım, biraz hayır yap yerime.
Konuyu dagitmayalim stock hanim haklii

Cigeri de hic sevmem ben ya
Kokusu evden 3 gun cikmiyor bu meretin

Cigeri de hic sevmem ben ya
Kokusu evden 3 gun cikmiyor bu meretin
Kız ben altın koysam onu da sevmezsin :)
Bu tür yemekleri evin içinde yapmıyorum, teras var orada işlem görüyor. Çünkü dediğin gibi ev kokuyor.
Bir yemek ile de sen katıl lütfen.

Kız ben altın koysam onu da sevmezsin :)
Bu tür yemekleri evin içinde yapmıyorum, teras var orada işlem görüyor. Çünkü dediğin gibi ev kokuyor.
Bir yemek ile de sen katıl lütfen.
Yoo niye sevmeyeyim, kisisel olarak iyi anlasamamis olsam bile yapilan emege saygi gosteririm ben.
Ellerine saglik bu arada : ))
Ama Run hadi barbunyayi seviyordum ama cigerle katilmissin .p Yine de erkekler cok seviyor bu cigeri, onlardan puan toplayabilirsin bence. Sana onerim, daha gosterisi olan yemekler sec bir dahaki sefere, karniyarik olur, firinda kofte patates gibi seyler olur.

Bir de benim elimin ayari yok Run, burada sergileyebilecek hunerlerim de : )) Karnimizi doyuruyoruz o yetiyor bana .p

Yoo niye sevmeyeyim, kisisel olarak iyi anlasamamis olsam bile yapilan emege saygi gosteririm ben.
Ellerine saglik bu arada : ))
Ama Run hadi barbunyayi seviyordum ama cigerle katilmissin .p Yine de erkekler cok seviyor bu cigeri, onlardan puan toplayabilirsin bence. Sana onerim, daha gosterisi olan yemekler sec bir dahaki sefere, karniyarik olur, firinda kofte patates gibi seyler olur.

Bir de benim elimin ayari yok Run, burada sergileyebilecek hunerlerim de : )) Karnimizi doyuruyoruz o yetiyor bana .p
Teşekkürler, shini hanım ben burada en ciddi konuları bile mizahi yorumluyorum. Hani bu yarışmayı seviyorum ve etkinlik olarak görüyorum, yoksa kazanmak veya iddialı olmak değil amacım.
Ayrıca biz neden iyi anlaşamıyoruz, bence gayet iyi anlaşıyoruz. Ha diyorsan olumsuz bir şey görünce görmezden gelen insanlar ile iyi anlaşan biriyim diyorsan bir şey demem.
Aman bu konuda da tartışma yapıyorum ben ne arsız oldum ya :)
Herhangi bir sorun varsa konuşalım lütfen, çözeriz emin ol.
Ayrıca kötü olduğunu düşünüyor olsan da katıl ya güzel renk olur. Cazgır halini görmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri