Marifetli Eller Yarisiyor 3 OYLAMA

Konu sahibi son olarak 90 gün önce görüldü

Marifetli eller 3 Oylama Anket!

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konuda eğlendiğim kadar hic bi bölümde eğlenmedim siz solcumusunuz melo hanım:D
solcu olduğum için sandıkların başından ayrılmıyorum yosun hanımcım... aynı zamanda tek elimle çilek kesip diğer elimle de bisküvi dizebiliyorum.
teşekkür ederim. <3

solcu olduğum için sandıkların başından ayrılmıyorum yosun hanımcım... aynı zamanda tek elimle çilek kesip diğer elimle de bisküvi dizebiliyorum.
teşekkür ederim. <3
banada öğretirmisiniz efenim :) sandıkların başında durmak yetmez melo hanım biz yalovada adliyede sabahladık günlerce halk kazanacak:D

Halk mantıdan yana iradesini koymuş bence dağılım.

Anadolu ajansına göre Hüma galibiyetini kutluyor.

bu melodramında benzetmeleri beni benden alıyor.
oyum sana melo

@Melodram 'dan mesaj geldi ''kadın kazandı'' yazdı ''biz kazanana, kazandı deriz'' diye ekledi...
şimdiden tebrikler @Hüma kuşum, mantı yemeğinin gözü yaşlı abidik gubidik tatlılar bu ne ameke diyor (:

@Melodram 'dan mesaj geldi ''kadın kazandı'' yazdı ''biz kazanana, kazandı deriz'' diye ekledi...
şimdiden tebrikler @Hüma kuşum, mantı yemeğinin gözü yaşlı abidik gubidik tatlılar bu ne ameke diyor (:
Teşekkür ederim Karga kuşu.
Oylama bitmeden henüz konuşmak istemiyorum ve aşçı olduğum için yapılan her yemeğe -pardon- tatlıya saygım var. .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri