Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y
bazı kurallar revize edilir ise (örn nilü'nün tek tip çeşit olması fikri) daha sağlıklı ve eğlenceli olacaktır. ha bir de yapılan yemekler dm üzerinden paylaşılmalı, burada seçenek sunar iken nicksiz paylaşılmalı. bence bir nebze de olsa haksız rekabeti önler diye düşünüyorum.
inş ''x sen çok düşünüyorsun bu aralar, çok düşünme'' demez........
Ya simdi birbirimizi kandirmayalim, o yemekler dmdende paylaşilsa lobi yapilir istenildigi takdirde.

W’in onerisine uyacagiz evet spesifik olarak belirtmek lazim, yemegin lezzetini degerlendirebilsek tabi çok daha saglikli olurdu yani hadi cok uctuk kargolattik diyelim kim nasil degerlendirecek, bana gelse tek tek yesem yine abesle istigal bir durum olur. Son olarak Bu platform icin değerli vaktini ayirip bize oneri sunan arkadaslara ancak tesekkur ederiz olurmu oyle sey.

Şimdi baya bir zaman oldu ibrahim LOSEV adına böyle bir etkinlik yapmayali sanırım bildiğim kadarıyla HELPER sınavı düzenlenmişti.
Yarışma konusuna gelecek olursak evet kısa veya uzun bir video veya yemegin hazırlanış sürecinde kademe kademe resim atılabilir.
Yemek ana konusu bence seçilmeli örnek biri hazır mantı ile katılım sağlar diğeri yaprak sarması ile ama bakarsan yaprak sarması daha meşakatli daha emek verilen bir yemek o yüzden mutlaka ama mutlaka tek menü üzerinden duzenlenmesi iyi olur.

Ayrıca geçmiş yarışmadaki jüri üyeliği tekrar aktif edilmeli ancak bu geçmiş dönemdeki marifetli ellere katılım sağlayan arkadaşlar üzerinden olsun. Örnek x üye okey turnuvasında 1. Olmuş biz bunu yemek yarışmasına jüri yapıyoruz. Yanı egerki yarışmanın ismi marifetli eller ise o zaman geçmiş dönem katılım arkadaşlardan seçilebilir.Herkes kendi alanında jüri olabilir. Nasıl ki hayvanat bahçesi müdürü bugün opera ve bale sanatlarına müdür olarak ataniyor ve biz bunu eleştiriyorsak okey resim vs gibi yarışmada 1. Olan kişilerinde yemek yarışmasına jüri olmasını alakasız bulabiliriz.
Şimdi en onemli noktaya gelelim.Biliyorsun bu tarz yarışma ve aktivite her dönem bu forumda sorun oldu . Ama ben ama sen yada başkası bununda önüne geçilmesi için belli mesaj sayısı üzerindeki kişiler oy kullanmalı örnek atıyorum x üye 2019 da foruma üye olmuş totelde 40 mesajı var. Bu üye buraya geldiğinde çoğu üye tanımıyor o zamanda bu bazı üye ve yarışmadaki arkadaşlar için ister istemez bir şüphe barındırıyor.
O ankete oy kullanmak için bir yeterlilik mesaj sayısı düzenlenmeli hiç yoksa geçmiş dönemde yaşadığımız gibi Adana ilindeki botları yada farklı birşey yaşamayız.

• Beğen
Tepkiler: X
şu yarışmalarda nicksiz oylama sunulmasını bir türlü ikna ettiremedik. oy isteyen özelden de ister diyerek bu talebi kestirip atıyorlar. tekrar değerlendirilsin.
illaki dm yoluyla da istenebilir ama uğraş gerektiren ve mesai harcanması gereken bir şey; komple engellenemez ama bir nebze engeller diye düşünüyorum. (yine düşündüm...)

yarışmaya katılanlar yarışma boyu banlansın, oy isteyemesin... herhalde tüm forumla forum dışı kanki değilizdir... düşüneyim kanki miyim? değilim tamam. bu arada evet tek kategori mantıklı ama w hanımcığımın dediği gibi hamur işi olacaksa ve hamur yoğuracaksak ben unla katılırım direkt. ben nasıl hamur yoğurayım... +jüride zuhal topal'da olmalı.

Y

Ya simdi birbirimizi kandirmayalim, o yemekler dmdende paylaşilsa lobi yapilir istenildigi takdirde.

W’in onerisine uyacagiz evet spesifik olarak belirtmek lazim, yemegin lezzetini degerlendirebilsek tabi çok daha saglikli olurdu yani hadi cok uctuk kargolattik diyelim kim nasil degerlendirecek, bana gelse tek tek yesem yine abesle istigal bir durum olur. Son olarak Bu platform icin değerli vaktini ayirip bize oneri sunan arkadaslara ancak tesekkur ederiz olurmu oyle sey.
copy paste :

illaki dm yoluyla da istenebilir ama uğraş gerektiren ve mesai harcanması gereken bir şey; komple engellenemez ama bir nebze engeller diye düşünüyorum. (yine düşündüm...)

ama gerginlik çıkaracak/sinir uçlarına dokunacak eleştiri değil plesk. bir kere w ile run birbirine girmişti smsk ahah komikti biraz

• Üzgün
Tepkiler: W
Eğer jüri olacaksa, jüri ekibine katılmak isterim. Forumda kankim yok, zaten olması da bir şey değiştirmez; babama bile torpil geçmem..

Esim pasta kursuna gidiyor, kabul gördugu takdirde kurs hocasina bize kargolatmaniz kaydiyla video cekilerek yorumlattirilabilir. Buda size kiyagim olsun :>

ama gerginlik çıkaracak eleştiri değil plesk. bir kere w ile run birbirine girmişti smsk ahah komikti biraz
yemekler arasında basit zor ayrımı ve toplumda sevilip sevilmediğini yönünde yorum yaptım diye döveceklerdi beni. umarım mesaj alınır.

ve en önemlisi yarışmaya katılacak kişiler eleştiriye açık olsun. yemeklerini ölümüne savunmaya gerek yok.
bence bu kural en başa büyük harflerle yazılmalı. yukarıda geyiği döndüğü için yazmak istedim ''tencereden çekip koyulmamalı'' eleştirisi yerinde bir eleştiriydi mesela ama sanem hanım o zaman gereksiz yere gerilip sert bir tepki vermişti. yorumları kişisel algılamamak lazım. bana da puding yaptın dediler, kırıcılar... o puding değildi muhallebiydi... hiç umudum yok bu forumda eğleneceğimizden ama hayırlısı. :/ okeye iyi çalıştık diye dikkatleri oraya çekiyorum, destek ver.

Elestirilmeyen yarisma mi olur?

bence bu kural en başa büyük harflerle yazılmalı. yukarıda geyiği döndüğü için yazmak istedim ''tencereden çekip koyulmamalı'' eleştirisi yerinde bir eleştiriydi mesela ama sanem hanım o zaman gereksiz yere gerilip sert bir tepki vermişti. yorumları kişisel algılamamak lazım. bana da puding yaptın dediler, kırıcılar... o puding değildi muhallebiydi... hiç umudum yok bu forumda eğleneceğimizden ama hayırlısı. :/ okeye iyi çalıştık diye dikkatleri oraya çekiyorum, destek ver.
Tenceremi olumune savunurum valla yedirtmem hakkimi melodramcim, o yarismada bir kac kisi bir olup az satasmadilar sirf yonetici oldugum icin cogunu gormezden geldim.

Ne eleştirisi yahu kin öfke nefret ile saldırıyorlar ban falan çıkıyor : D

yemekler arasında basit zor ayrımı ve toplumda sevilip sevilmediğini yönünde yorum yaptım diye döveceklerdi beni. umarım mesaj alınır.
jfjdjd evet şu an eleştiri kaldırabilme derken neyi kastettiğini anladım. haklısın plesk. kdjd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri