Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isteseydim görürdün demek istemedim ve kurallarda olmadığından katıldım . orda yarışmada sorun çıkmasın diye yazmadımmm.. . Senin orda da laf sokmalarını gördüm yoksaaa..Burda benim hatam yok kurallarını yazsınlar o zaman.
Mesela sunum olmayan bir tabak katılamasın veya aynı tabakla katılamazsın falan filan...
evet şöyle yazmıştım

Screenshot_20220610-170935_Chrome.jpg

laf sokma olsaydı böyle olmazdı yosun üslubum, keşke orada cevap verseydin.
yani yine de birinci olduğun tabakla katılmak? :D ben her şekilde eğleniyorum, hem bak X de kuralı net bir şekilde yazmış oldu, hata telafi edildi değil mi :d

yarışma başlamadan kaos çıktı. beklediğimiz hareketler bunlar.

En önemlisi de oylamaya sunulan topic te sadece oy verme mevzusu olsun konu kilitli olsun sansasyonel ve kırıcı laf sokan ergence hareketler olmasın çünkü yarışmada dahi bunu yapmaları çok kötü.

evet şöyle yazmıştım

Ekli dosyayı görüntüle 61011

laf sokma olsaydı böyle olmazdı yosun üslubum, keşke orada cevap verseydin.
yani yine de birinci olduğun tabakla katılmak? :D ben her şekilde eğleniyorum, hem bak X de kuralı net bir şekilde yazmış oldu, hata telafi edildi değil mi :d
Amaç zaten eğlenmek ama her seferinde saçma bir şekilde başka yerlere çekiliyor:D
Yok sanki fark edilmeyecek birşey yapmışım gibi yok yaaa ben salağım çünkü hahaha kurallarda yoktu paylaştım keyfim ve kahyam öyle istedi o an :)
Evet ne güzel kurallar çıkıyor meydana işte böyle böyle...
Neyse daha fazla uzatmayacağım.

fikir olarak güzel düşünülmüş olsa da ben forum içinde bu tarz yarışmaların sağlıklı ilerlediğini düşünmemeye başladım. gereksiz bir gerginlik oluştuğunu bile düşünüyorum. hepimizin ortak amacı eğlenmek olduğu halde, birçoğumuz katılım olsun bir şekilde ortak bir konu çevresinde toplanıp kafa dağıtalım dediğimiz halde her seferinde nasıl iş gerginliğe dönebiliyor çok da anlamıyorum. haliyle yarışma sonunda kazanılan ödülün lösev'e bağışlanması gibi güzel bir olayı forum içinde batıracağımızı düşünüyorum. bu eleştiriyi de hepimiz için yapıyorum. eğer çoğunluk sağlanırsa da katılım gösterebilirim tabii ki ama yapıcı eleştirilerin bile sonunda gerginlik olacaksa ve bunu sadece gerginlik çıkarmak için yapacaksak hiç zorlamayalım. onun yerine herkesin kendi şansına bağlı olan okey turnuvasını yapıp, aynı ödülü orada bağışlayalım olsun bitsin.

X bey sunum olmayan tabakta katilamasın mesela..
Need hazir pastaneden aldı katıldı mesela bunu size bildirdi hatta.
Biz bu yarismalari arkadaslarimizla beraber hos vakit gecirmek hayatimizdaki sikintilardan bir nevi kurtulmak ve eglenmek icin aciyoruz.

Hal boyleyken pastaneden pasta alip katilma bayaligini sayet bir uye gostermis ve bunu size bildirmisse yarisma devam ettigi zaman bu bilgiyi bizlerle paylasmaniz lazimdi.

Simdi bu sekilde cig bir harakette bulunan bir sahis “ehe ehe “ nasil eglendim tarzi arkadan yarismaya katilan kullanicilara yorum yapiyorsa kendi karakter zaafiyetidir, burda bizim hatamiz yok.

Sizinle alakali konuya gelecek olursak Bencede daha once katilim saglanan bir resimle katilmamak lazim ama biz bunu kurallara yazmamisiz bir uye bunu fikir olarak belirtiyorsa sizin alinma hakkiniz yok cunku biz boyle bir kural koymadigimiz gibi suan fikrinizi paylasin diye kullanici etiketlemisiz.

Gereksiz gerginligin luzumu yok diye dusunuyorum.

Yarışmanın kuralları net bir şekilde belirlenirse sıkıntı yaşanmaz bence. Örneğin son 3 ay içinde online olanlar oy kullanabilsin sadece. Neredeyse anasının babasının bulamadığı adamları bulup oy kullandıranlar oluyormuş. ( Önceki yarışmalarda okudum, kimseyi hedef almıyorum )

Kurtlar vadisi intro müziği

cok guzel dusunulmus bir etkinlik bu. hosuma gitti.

ok, sadece bir fikir:
peki allstar'lar yerine, benim gibi yemek yapmayi yeni ogrenenler yarismaya katilsa sadece? hic mutfaga girmemis userler, nadiren mutfaga giren userler etc. eglenceli olabilir bence :p

• Beğen
Tepkiler: X
bazı kurallar revize edilir ise (örn nilü'nün tek tip çeşit olması fikri) daha sağlıklı ve eğlenceli olacaktır. ha bir de yapılan yemekler dm üzerinden paylaşılmalı, burada seçenek sunar iken nicksiz paylaşılmalı. bence bir nebze de olsa haksız rekabeti önler diye düşünüyorum.
inş ''x sen çok düşünüyorsun bu aralar, çok düşünme'' demez........

B
fikir olarak güzel düşünülmüş olsa da ben forum içinde bu tarz yarışmaların sağlıklı ilerlediğini düşünmemeye başladım. gereksiz bir gerginlik oluştuğunu bile düşünüyorum. hepimizin ortak amacı eğlenmek olduğu halde, birçoğumuz katılım olsun bir şekilde ortak bir konu çevresinde toplanıp kafa dağıtalım dediğimiz halde her seferinde nasıl iş gerginliğe dönebiliyor çok da anlamıyorum. haliyle yarışma sonunda kazanılan ödülün lösev'e bağışlanması gibi güzel bir olayı forum içinde batıracağımızı düşünüyorum. bu eleştiriyi de hepimiz için yapıyorum. eğer çoğunluk sağlanırsa da katılım gösterebilirim tabii ki ama yapıcı eleştirilerin bile sonunda gerginlik olacaksa ve bunu sadece gerginlik çıkarmak için yapacaksak hiç zorlamayalım. onun yerine herkesin kendi şansına bağlı olan okey turnuvasını yapıp, aynı ödülü orada bağışlayalım olsun bitsin.
Biz toplum olarak eğlenmeyi beceremiyoruz emin ol. Futbol stadyumunda adam bicaklanan bir kulturden geliyoruz, isin eglence kismini unutuyoruz maalesef. Halbuki gulup eğlenmek icin yapiyoruz bu organizasyonlari.

bazı kurallar revize edilir ise (örn nilü'nün tek tip çeşit olması fikri) daha sağlıklı ve eğlenceli olacaktır. ha bir de yapılan yemekler dm üzerinden paylaşılmalı, burada seçenek sunar iken nicksiz paylaşılmalı. bence bir nebzede olsa haksız rekabeti önler diye düşünüyorum.
inş ''x sen çok düşünüyorsun bu aralar, çok düşünme'' demez........
şu yarışmalarda nicksiz oylama sunulmasını bir türlü ikna ettiremedik. oy isteyen özelden de ister diyerek bu talebi kestirip atıyorlar. tekrar değerlendirilsin.

Basarilar diliyorum.

aa son mesajlar silinmiş :(
kategori iyi fikir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri