Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mutluluktan gözüme helva kaçtı :'(Arif 2 oldun hadi ajksxj
yemekten anlayan insanlar. bana oy veren insan ne güzel insandır.Plesk'e 5 oy kim verdi yahuşike var:p
bile mi? kırıcısın.Plesk bile 5 oy almış…
Aa espri yaptım. Hazır sipariş değil miydi? Ondan ya kusura bakma. Kendi çapımda yapıyorum ya o kadar değil aşk olsun…bile mi? kırıcısın.
seni de görelim sahalarda. yoksa sen de yumurta bile kıramayan kızlardan mısın? : )
takılıyorum, sıkıntı yok. öyle hazır sipariş mi olur. bu yorumlar hırslandırıyor bizi. değil mi @ArifÇ.Aa espri yaptım. Hazır sipariş değil miydi? Ondan ya kusura bakma. Kendi çapımda yapıyorum ya o kadar değil aşk olsun…
helvayı beğenmediler, bir sonrakinde sütlaçla katılacağım....takılıyorum, sıkıntı yok. öyle hazır sipariş mi olur. bu yorumlar hırslandırıyor bizi. değil mi @ArifÇ.
üç çeşit yemeği beğenmediler, bir dahakine dört yapacağız artık. sunumu da bilgisayar masasından yemek masasına taşırsam bu iş olur.
basamakları birer birer çık. şaşırtma milleti. sütlaçtan önce puding : )helvayı beğenmediler, bir sonrakinde sütlaçla katılacağım....